Films & Series

Deze housewife doet mee aan het nieuwe seizoen van RHOAMS

nieuwe housewife

We weten allemaal wel wie Sheila, Cherry-Ann, Susanna, Maria, Kimmylien, Hella en Djamila zijn. Die kennen we natuurlijk van het programma The Real Housewives of Amsterdam. Het was al een tijdje bekend dat Sheila niet meer terug zal keren in het tweede seizoen van The Real Housewives, maar er is wel een andere dame die we binnenkort zullen zien schitteren in dit populaire programma.

The Real Housewives of Amsterdam

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam was enorm populair. We konden iedere week weer genieten van Djamila, Sharry-Ann, Kimmylien, Hella, Maria, Sheila en Susanna. We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht je het gemist hebben, dan praten we je even bij.

In dit realityprogramma volgen we zeven ‘echte housewives’ die leven in de upper class van Amsterdam. En dat zorgt voor enorm vermakelijke televisie. We kregen een kijkje in de levens van Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. De vrouwen praten in deze serie niet alleen mét elkaar, maar ook heel veel óver elkaar. En dat levert soms behoorlijk wat drama op. Al snel werd duidelijk dat vooral housewife Sheila Bergeik niet bepaald lekker in de groep lag. Bij de reünie ging het er ook behoorlijk heftig aan toe. Zij heeft dan ook besloten in het tweede seizoen niet meer terug te komen. Maar Videoland heeft niet stilgezeten, want zij hebben al een nieuwe housewife gevonden.

Lees ook: 
Deze Real Housewive was ooit verleidster in Temptation Island

Tamara Elbaz

De dames maken in dit tweede seizoen dus kennis met een nieuwe housewife. En dat is niemand minder dan Tamara Elbaz. De knappe dame is een succesvolle ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker. Het is nog maar de vraag hoe de nieuwe housewife ontvangen gaat worden in de groep. Dat haar entree voor de nodige drama gaat zorgen is ieder geval een ding wat zeker is. Zij en Maria Tailor hebben namelijk al heel wat mee gemaakt samen. Spannend!

View post on Instagram
 

Wanneer het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam precies te zien is op Videoland is nog niet bekend, maar we kunnen ervan uitgaan dat het nieuwe seizoen dit najaar zal verschijnen. We can’t wait! 

Beeld: Videoland: The Real Housewives of Amsterdam

Must reads 👀