Films & Series

Deze nieuwe films en series verschijnen in oktober bij Videoland

videoland-oktober-2023

Oktober is de perfecte maand om lekker te ontspannen en op de bank te ploffen met de nieuwste films en series. We hebben daarom de nieuwe films en serie die in oktober zullen verschijnen bij Videoland voor je op een rijtje gezet.

1. Eén Grote Familie

De komische dramaserie Eén Grote Familie, geïnspireerd door het leven van Chantal Janzen, draait om een samengesteld gezin. Julia (gespeeld door Chantal Janzen) besluit samen te gaan wonen met haar vriend Taco (gespeeld door Lykele Muus). Met ieder drie kinderen is de nieuwe woonsituatie voor iedereen even wennen.Vanaf 14 oktober kun je Eén Grote Familie streamen op Videoland.

View post on Instagram
 

2. The Real Housewives of Amsterdam (seizoen 2)

Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria en Susanna zijn terug voor het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Dit seizoen worden ze vergezeld door de nieuwe housewife Tamara. Haar komst zorgt meteen voor opwinding en de spanningen tussen Maria en Cherry-Ann zorgen voor heel wat gedoe. Vanaf 26 oktober kun je wekelijks genieten van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam op Videoland.

View post on Instagram
 

3. Zomer in Frankrijk

In deze romantische komedie gaan twee bevriende gezinnen samen op vakantie. Terwijl ze genieten van hun reis naar Frankrijk, ontstaat er een vonk tussen vader Walt (gespeeld door Tjebbo Gerritsma) en Marie (gespeeld door Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Om deze ingewikkelde situatie op te lossen, proberen ze ook hun eigen partners aan elkaar te koppelen. Zomer in Frankrijk is vanaf 6 oktober beschikbaar op Videoland!

Watch on YouTube

4. Vliegende Hollanders

Anthony Fokker (gespeeld door Fedja van Huêt) en Albert Plesman (gespeeld door Daan Schuurmans) speelden een cruciale rol in het ontstaan van de Nederlandse burgerluchtvaart. Deze spannende serie vertelt het waargebeurde verhaal van hun leven en laat zien hoe ze de grondslag legden voor de KLM, ondanks vele obstakels die ze tegenkwamen. Vliegende Hollanders is vanaf 7 oktober te bekijken op Videoland.

Watch on YouTube

Beeld: videoland

Must reads 👀