Films & Series

Pak de popcorn er maar bij! Déze films en series zijn vanaf september te zien op Netflix

Roos-Sanne
films-series-september-netflix

Een nieuwe maand betekent ook dat er weer een aantal nieuwe titels op Netflix zullen verschijnen. Van al deze nieuwe films en series kiezen wij de highlights voor je uit. Déze films en series zijn vanaf september te zien op Netflix!

Deze films en series verschijnen vanaf september op Netflix

In september zullen er weer een hoop binge watch-waardige titels op de streamingdienst verschijnen! Wij zetten alle highlights voor je op een rijtje.

Gek van Geluk (2017)

De Nederlandse romcom Gek van Geluk gaat over single mom Lena (Plien van Bennekom) en Valerie (Carly Wijs). Lena is een song writer en schrijft liedjes voor haar vriendin Valerie. Lena heeft alleen nogal last van writers block door een gebrek aan romantiek in haar leven. Daarom besluit Valerie een werkloze acteur te huren om het hart van Lena te veroveren. Ze valt dan ook als een blok voor de knappe Hugo (Matteo van der Grijn). Maar het plan werkt iets té goed: doordat ze zó weg is van haar nieuwe liefde, is het schrijven van liedjes wel het laatste waar Lena op zit te wachten. Wanneer Valerie haar hiermee confronteert, riskeert ze daarmee hun jarenlange vriendschap. Deze film staat vanaf 1 september op Netflix en moet je zeker zien!

Watch on YouTube

Love in the Villa (2022)

Wanneer haar vriend het uitmaakt, vallen Julie’s (Kat Graham) plannen voor een romantische reis naar Verona, Italië in het water. Ze besluit de reis alsnog in haar eentje te maken, maar bij aankomst komt ze erachter dat de gehuurde villa dubbel geboekt is. Daarom moet ze haar vakantie delen met Charlie (Tom Hopper); een irritante maar knappe, Britse man. In het begin doen ze er alles aan om elkaar het leven zuur te maken, totdat ze merken dat er gevoelens in het spel komen. Love in the Villa is één van onze favoriete nieuwe films die op Netflix verschijnt in september. Vanaf 1 september deze film te zien!

Watch on YouTube

Dated & Related – seizoen 1 (2022)

Fan van een lekkere foute reality serie? Dan is Dated & Related een goede optie voor jou! In deze serie volgen broers en zussen elkaars liefdesleven op de nauwe voet terwijl ze zoeken naar de ware liefde. Zullen ze zich als de ultieme wingman gedragen, of gooien ze bij elkaar roet door het eten? Dated & Related staat vanaf 2 september op Netflix!

Watch on YouTube

Yesterday (2019)

Jack Malik (Himesh Patel) is een songwriter die het nogal lastig heeft. Maar na een mysterieuze stroomstoring wordt dat verleden tijd! Hij ontdekt namelijk dat hij de enige persoon op de wereld is die zich de Beatles nog kan herinneren. Hier maakt hij slim gebruik van en binnen no time wordt Jack beroemd. Yesterday is vanaf 13 september te zien op de streamingdienst.

Watch on YouTube

Sins Of Our Mother – seizoen 1 (2022)

Ook voor de fans van true crime docu’s komt er een binge watch-waardige titel aan. Sins Of Our Mother vertelt het verhaal van Lori Vallow, wiens kinderen op mysterieuze wijze verdwijnen. De zoektocht naar haar kinderen brengt een spoor van verdachte sterfgevallen aan het licht, maar ook een nieuwe echtgenoot die haar doemscenario’s deelde – en moord. Sins Of Our Mother kun je vanaf 14 september bekijken!

Watch on YouTube

Dynasty –  seizoen 5 (2017 – 2022)

Ben jij ook zo’n enorme fan van Dynasty? Dan hebben we goed nieuws! Seizoen vijf komt in september naar Netflix. In Dynasty volgen we de levens van twee van de rijkste families uit Amerika, die in strijd zijn over hun fortuin en kinderen. De serie zit bomvol drama en daar houden we natuurlijk van! Helaas is het vijfde seizoen ook de laatste. Vanaf 24 september kun je ‘m bekijken op Netflix!

Watch on YouTube

Too Hot To Handle: Brazil – seizoen 2 (2021 – 2022)

Krijg jij, net als wij, geen genoeg van de Too Hot To Handle reeks? Dan hebben we goed nieuws! Het tweede seizoen van de populaire reality serie Too Hot To Handle: Brazil komt naar Netflix. Aan deze serie doen een aantal vrijgezellen mee die op zoek zijn naar de liefde. Ze worden met z’n allen in de villa opgesloten, maar het is verboden om te kussen, zoenen of een andere vorm van seksueel contact met elkaar te hebben. Doen ze dit wel? Dan wordt er geld uit de prijzenpot gehaald. Spannend! Het tweede seizoen van Too Hot To Handle: Brazil staat vanaf 28 september op Netflix.

Lees ook
Ook zin in kerst? Dit is wanneer de eerste kerstfilm op Netflix verschijnt

Blonde (2022)

Blonde is een nieuwe film dat het leven van Marilyn Monroe (gespeeld door actrice Ana de Armas) laat zien. Marilyn Monroe was één van de bekendste modellen ter wereld en werd gezien als één van de knapste vrouwen die ooit heeft geleefd, totdat ze in 1962 overleed. De film is fictioneel en gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Joyce Carol Oates. Blonde geeft een nieuw, gedurfd beeld van het turbulente leven van Marilyn Monroe en laat de prijs die ze voor haar roem betaalde goed zien. De film is vanaf 28 september te zien!

Watch on YouTube

Beeld: pinterest