Films & Series

Fan van Bridgerton? Dan wil je de nieuwe film ‘Persuasion’ ook zeker zien

persuasion

Wij krijgen geen genoeg van de populaire Netflix-serie Bridgerton. De prachtige outfits, de mooie locaties en de geweldige acteurs, Bridgerton heeft het allemaal! Maar er is nu een nieuwe film op Netflix die dat ook allemaal geeft, namelijk ‘persuasion’. En wij vertellen je precies wat je moet weten over deze film.

Persuasion

We hebben het over de nieuwe Netflix-film ‘Persuasion’. Het kostuumdrama gaat over Anna Elliot (Dakota Johnson), die de relatie met haar verloofd Frederick Wentworth moet verbreken. Acht jaar later komt ze hem weer tegen en staat ze voor een grote keuze. Kiest ze voor haar ex-geliefde, de man van wie ze nog steeds houdt? Of gaat ze voor de man die haar familie wél goedkeurt? Spannend!

Lees ook
Zal Regé-Jean Page terugkeren in het derde seizoen van Bridgerton?

Jane Austen

‘Persuasion’ is gebaseerd op het laatste boek van Jane Austen. De auteur schreef onder andere ook de boeken ‘Pride and Prejudice’ en ‘Emma’. ‘Persuasion’ is het laatste boek dat Jane Austen heeft geschreven voordat ze op 41-jarige leeftijd overleed.

De film heeft qua setting veel weg van onze favoriete serie. Kijk maar eens naar de mooie kleding en de knappe acteurs. En ook de verhaallijnen komen wel heel erg overeen. Bekijk de trailer van de serie hieronder:

Watch on YouTube

Beeld: pinterest

Must reads 👀