Films & Series

Kijkers zijn mega enthousiast over nieuwe docuserie op Netflix

nieuwe docuserie netflix

Deze week kondigde Netflix een nieuwe docuserie aan en je zou wel kunnen zeggen dat het best bijzonder is. De serie gaat over een groep 'MerPeople', of ook wel professionele zeemeerminnen genoemd. Op social media wordt de serie ontzettend goed ontvangen en hebben mensen het er massaal over.

Netflix docuserie

Deze week staat er een nieuwe docuserie op Netflix en je zou wel kunnen zeggen dat het best bijzonder is. De serie heet MerPeople en gaat over een groep professionele zeemeerminnen. De release van de serie is goed getimed met Disney, want de life-action film van De Kleine Zeemeermin is deze week te zien in de bioscoop. Het ziet er naar uit dat zeemeerminnen goed scoren, want kijkers van MerPeople hebben het er massaal over op social media.

In deze serie neem je als kijker een duik in de bijzondere wereld van onderwaterartiesten. Zij hebben hun liefde voor de mystieke zeewezens kunnen omzetten in een echte carrière. De onderwaterwereld is hun tweede huis en ze geven ons alle details over wat het betekent om een professionele zeemeermin te zijn in hun kleine en bijzondere community. 

Watch on YouTube

Lees ook: 
De trailer van de nieuwste Barbie-film is nu te zien

Reacties

De docuserie staat nog niet heel lang op Netflix, maar ontvangt nu al ontzettend veel positieve reacties. Zo wordt de nieuwe docuserie “fascinating” en “mesmerising” genoemd. Als we de kijkers moeten geloven, is dit absoluut een serie die je gezien moet hebben. Ben je benieuwd of de serie echt iets voor jou is? Bekijk dan eerst de trailer!

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Netflix

Must reads 👀