News

Nieuwe bombshell is het broertje van deze Love Island-ster

nieuwe-bombshell-love-island

Donderdagavond zaten wij weer klaar voor de nieuwste aflevering van Love Island. De aftrap is geweest en het is nu dan ook wel echt begonnen. We hebben gezien hoe er gister weer een gloednieuwe bombshell de villa binnenwandelde. Deze hunk weet precies wat hij moet doen, want hij heeft een goed voorbeeld aan zijn oudere bekende zus.

Spoiler-alert!

Nieuwe bombshell

Het seizoen is nog maar net begonnen, maar het is nu al komen en gaan in de Love Island villa. Gisteravond werden we geïntroduceerd aan de gloednieuwe bombshell. De 20-jarige hunk stelt zich voor als Thijn, komt uit Eindhoven en is bezig met de studie psychologie. Hij zal niet alleen met zijn looks, maar ook zijn knap stel hersenen indruk maken op de ladies. Thijn is op zoek naar een dame die ambitieus is, zorgzaam en lief. Daarnaast is zijn type een ‘leuke meid’ met een ‘leuke bos haren’, een natuurlijk Barbie omschrijft hij het zelf. Hij is ervan overtuigd dat hij zijn droomvrouw hier gaat vinden, want hij neemt een groot voorbeeld aan zijn oudere zus. Deze nieuwe bombshell is het broertje de volgende Love Island-ster.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Onverwachte wending in Love Island: keert deze Islander terug?

Broertje van…

Als je goed hebt opgelet in de aflevering, vertelt Thijn dat hij een voorbeeld neemt aan zijn oudere zus. Zij heeft al eerder meegedaan aan het programma en is nog steeds totally in love sinds haar deelname. Nieuwe bombshell Thijn is het broertje van Love Island-deelnemer Eilish. “Ze zijn nog steeds samen en ik hoop ook hier de liefde te kunnen vinden”, aldus hottie Thijn.

Eilish wist drie jaar geleden het hart te veroveren van Gianni. Zij leerden elkaar kennen tijdens Love Island en zijn sindsdien onafscheidelijk. Begin dit jaar hebben ze zelfs een grote stap gezet in hun relatie. Ze zijn gaan samenwonen. “Nu verlang je er wel naar om elke dag bij elkaar te zijn, dus dat is alleen maar fijn”, vertelde Gianni hierover eerder aan Grazia.

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @thijnflesh