Films & Series

Veel drama in Temptation Island: ‘Maak me toch wel grote zorgen’

temptation island boete

Na twee spraakmakende afleveringen van Temptation Island is het seizoen echt weer begonnen. Maar deze afleveringen hebben we natuurlijk allang gebinged en we kunnen nu al niet meer wachten op de nieuwste aflevering. Gelukkig deelde Videoland al wat nieuwe beelden van de aflevering van morgen.

Temptation Island

In de eerste twee afleveringen zagen we dat de koppels Evie en Mike, Mitch en Iris, Lester en Miriam en Shanta en Joël de ultieme relatie test aangaan. We zagen drie koppels die ons vertelde waarom ze aan dit avontuur meedoen, terwijl het vierde koppel, Miriam en Lester, de rol van secret couple kregen. Zij gingen undercover en deden beide hun intrede aan de andere kant van de villa. Lester deed alsof hij hoorde bij de single mannen en Miriam bij de single ladies. Op deze manier konden zij informatie verzamelen en later doorgeven aan de rest. Helaas duurde deze spionage niet lang, want na dag één werd de plottwist al bekend gemaakt. Zowel de mannen als de vrouwen zagen deze wending niet aankomen, maar vonden het niet erg om wat extra informatie te krijgen. In aflevering twee kozen de koppels een date voor elkaar en dit lijkt tot nu toe erg goed te gaan. Videoland deelt nu ook nieuwe beelden van Temptation Island.

Lees ook: 
OMG! Yaël Isabelle naar spoedeisende hulp door onhandig ongelukje

Nieuwe beelden

Wij konden uiteraard niet wachten op de nieuwe aflevering en dat wist Videoland natuurlijk ook. Daarom werden de eerste beelden van de nieuwste aflevering van morgen al met ons gedeeld. Zo zien we hoe Evie op date gaat met Micheal en het gaat er flirterig aan toe. Aan de andere kant van de villa zegt Mike dat hij zich veel zorgen maakt over wat er in de meiden villa allemaal gebeurt. Maar dat is nog niet alles! Want er komen nieuwe vrijgezelle vrouwen en mannen de villa ingelopen. De nieuwe singles gaan voor een hoop drama zorgen in de nieuwe aflevering van Temptation Island. Wij kunnen niet wachten op de aflevering van morgen en zijn super excited om te zien hoe dit verder gaat.

Bekijk hier de nieuwe beelden van Temptation Island!

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave