Films & Series

Het vijfde seizoen van Virgin River staat nu op Netflix

virgin-river-nieuw-seizoen

River-fans opgelet! Het eerste deel van seizoen vijf staat nu op Netflix. Krijgen we nu dan eindelijk antwoord op alle vragen van het vierde seizoen? Pak de popcorn er maar bij!

Virgin River

Het heeft even geduurd, maar het eerste deel van het vijfde seizoen van Virgin River staat nu op Netflix. We zijn het vierde seizoen met een hoop vragen geëindigd. Jack is er bijvoorbeeld achter gekomen dat hij niet de vader is van de twins van Charmaine, wat gaat hij nu doen met dit nieuws? En hoe zit het nu dan met de zwangerschap van Melinda?

Nieuw seizoen op Netflix

We zullen nu dus snel antwoord krijgen op deze vragen, want deel één is nu te zien op Netflix. Dit deel bestaat uit tien afleveringen van ongeveer 45 minuten. Er komt ook nog een deel twee van seizoen vijf, maar dat duurt nog wel even. Dit tweede deel is namelijk pas vanaf 30 november te zien, omdat dat dan de holiday specials worden. Genoeg kijkplezier dus voor de komende tijd!

Watch on YouTube

Ook is er al bevestigd dat er een zesde seizoen zal komen van de populaire Netflix-serie Virgin River. De opnames zijn jammer genoeg nog niet begonnen, maar dat heeft vooral te maken met de stakingen in Hollywood. Daar zullen we dus nog wel even geduld voor moeten hebben, maar tot die tijd zijn we nog wel even zoet.

Must reads 👀