News

Wanneer verschijnt er een nieuw seizoen van Temptation Island?

nieuw seizoen temptation island

Het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave is pas net afgelopen, maar fans kunnen nu al niet meer wachten op een nieuw seizoen. Maar wanneer zal seizoen vijf van Temptation Island op Videoland verschijnen?

Temptation Island: Love or Leave

We hebben jarenlang van Temptation Island kunnen genieten, maar het concept is inmiddels veranderd. Deze versie lijkt meer op de Amerikaanse variant. Het gaat bij Temptation Island: Love or Leave om het vinden van de ware liefde. De koppels komen er op deze manier achter of zij smoorverliefd zijn op elkaar of dat zij toch niet de ware voor elkaar zijn. Sommige seizoenen waren heel spannend, maar het vierde seizoen was volgens de meeste kijkers nogal saai. Geen enkel koppel ging de mist in en er was weinig sensatie. Wij zijn dus wel weer ready voor een nieuw seizoen van Temptation Island.

Lees ook: 
Kijkers in shock door plottwist in nieuwe aflevering Ex on the Beach

Wanneer verschijnt het nieuwe seizoen?

Maar wanneer verschijnt het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave? De eerste twee seizoenen verschenen allebei op een ander moment, dit kwam vooral door de pandemie. De opnames konden daardoor niet altijd doorgaan, waardoor de afleveringen later op Videoland kwamen te staan.

Het derde en vierde seizoen zijn opgenomen toen de pandemie voorbij was. Beide seizoenen verschenen in het voorjaar. Wij gaan er dan ook vanuit dat het vijfde seizoen van Temptation Island: Love or Leave in het voorjaar van 2024 op Videoland te zien is. Maar dit is nog niet helemaal zeker, want Videoland en RTL hebben nog geen officiële aankondiging gedaan voor een nieuw seizoen. We zullen helaas dus nog even moeten wachten tot we onze favoriete programma weer kunnen kijken.

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave