News

Yay: binnenkort weer een nieuw seizoen Temptation Island

nieuw seizoen Temptation Island

Wij zijn enorm fan van het populaire programma Temptation Island. Het huidige seizoen is alweer bijna afgelopen, maar gelukkig is er ook goed nieuws voor de fans. Binnenkort verschijnt namelijk het vijfde seizoen van Temptation Island-USA op Videoland.

Temptation Island-USA

Niet alleen in Nederland is dit spraakmakende programma een groot succes, ook in Amerika smullen kijkers van alle drama die we te zien krijgen in de afleveringen. Kijkers vonden het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave een beetje tegenvallen, maar gelukkig is er ook goed nieuws. Want de seizoenen van Temptation Island-USA zitten vaak wel bomvol sensatie. En nu komt er binnenkort dus een nieuw seizoen aan. Wij zijn benieuwd of dit nieuwe seizoen wel juicy zal worden.

Lees ook:
Kijkers van Temptation Island zijn klaar met dit seizoen

Seizoen 5

Het vijfde seizoen van Temptation Island-USA verschijnt dus binnenkort op Videoland. Volgens bronnen wordt dit seizoen weer net even anders dan de eerdere seizoenen. Ook in Amerika maken ze nu gebruik van de zogenoemde ‘temptation lights’. Deze zullen aangaan in de villa van je partner als deze de grens over is gegaan. We kunnen weer gaan genieten van alle drama en zijn benieuwd of ze koppels bij elkaar zullen blijven of dat ze toch versierd zullen worden door een van de verleiders. Vanaf 14 juni is het programma te zien op Videoland, dus zet die datum alvast in je agenda ;-).

View post on Instagram
 

Beeld: Temptation Island