Films & Series

Yes! Er komt een nieuw seizoen van Special Forces VIPS

special-forces-vips

Goed nieuws voor de fans! Na een succesvol eerste seizoen, keert Special Forces VIPS terug voor een nieuw seizoen. In dit spannende programma gaan BN’ers een zware mentale en fysieke beproeving aan. En de teaser voor het nieuwe seizoen belooft al veel goeds! 

Special Forces VIPS

In het programma Special Forces VIPS doen elf bekende Nederlanders mee aan de loodzware training. De training is samengesteld en gebaseerd op een realistische Special Forces training. Dit is een van de zwaarste training in Nederland. Wow! Zoals de titel al zegt, worden ze begeleid door oud Special Forces operators. De BN’ers ondergaan een loodzware fysieke en mentale beproeving. Ze worden gestript van hun naam en privacy, ze zijn slechts nog een nummer. Tijdens de super zware training, leven ze totaal geïsoleerd van de buitenwereld in de bossen van Slovenië. Hoe ver gaan de BN’ers en durven ze hun grenzen te verleggen?

Lees ook:
‘Echte Meisjes in de Jungle’ komt terug én deze meiden doen mee

Seizoen 2

Het tweede seizoen van dit spannende programma laat gelukkig niet lang op zich wachten. Special Forces VIPS is vanaf woensdag 2 november wekelijks te zien bij Videoland. Wie er allemaal meedoen aan het tweede seizoen? Dat is nog niet bekend, maar wordt binnenkort naar buiten gebracht. In het eerste seizoen zagen we al namen zoals: Gaby Blaaser, Giel Beelen en Dave Roelvink. De eerste teaser van het nieuwe seizoen kun je hieronder bekijken. Het belooft weer een spannend seizoen te worden, waarbij de BN’ers echt op de proef gesteld worden. Wie komt er door deze loodzware training heen? Wij kunnen niet wachten!

Watch on YouTube

Beeld: Videoland

Must reads 👀