Films & Series

Goed nieuws voor de fans! Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje komt eraan

Danique
nieuw-seizoen-perfecte-plaatje

Ja hoor, het is weer zo ver! Er komt weer een nieuw seizoen aan van Het Perfecte Plaatje. Volgende week kunnen we zien hoe tien bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan gaan om de fotografie wedstrijd te winnen. Wij vertellen je alles wat je wil weten over het nieuwe seizoen.

Het Perfecte Plaatje

Zoals gewoonlijk krijgen de deelnemers het dit seizoen ook weer niet makkelijk. Ze krijgen te maken met uitdagende shoots, waarbij ze zichzelf én elkaar goed zullen leren kennen. Elf weken lang kunnen wij genieten van hoe de BN’ers het tegen elkaar opnemen. In het gloednieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje gaan de kandidaten onder andere honderd jaar terug in de tijd, duiken ze in het water met Nederlandse waterpolomannen en maken ze een indrukwekkende fashion-foto met hoogbejaarde modellen. We can’t wait!

Lees ook:
Fans opgelet! The Masked Singer is terug en komt binnenkort alweer op tv

Deelnemers nieuw seizoen

Een nieuw seizoen, betekent nieuwe deelnemers! Ook deze keer zijn er tien bekende Nederlanders uitgekozen die hun passie voor fotografie zullen gaan bewijzen. De tien deelnemers zijn: Najib Amhali, Trijntje Oosterhuis, Tine de Bruin, Filemon Wesselink, Inge Ipenburg, Geraldine Kemper, Maik de Boer, Edwin Jonker, Linda Hakeboom en Bente Fokkens. Wederom worden de kandidaten bijgestaan door de hilarische presentator Tijl Beckand. Samen met Tijl zijn ook de juryleden hetzelfde gebleven. Sterrenfotograaf William Rutten en documentaire fotograaf Cynthia Boll gaan de foto’s van de nieuwe deelnemers beoordelen.

Het Perfecte Plaatje is vanaf 12 oktober om 20:30 wekelijks te zien bij RTL4 of stream de afleveringen op Videoland.

Beeld: RTL