News

Yes! Je kunt je nog opgeven voor het nieuwe seizoen van Big Brother

Danique
big-brother-nieuw-seizoen

Een half jaar geleden konden we zien hoe Salar er met een prijs van meer dan zestigduizend euro vandoor ging. Hij had het vorige seizoen van Big Brother gewonnen. Zou jij ook zo een enorm geld bedrag willen winnen? Dat kan! Het nieuwe, derde seizoen van Big Brother komt eraan en je kan je nog opgeven.

Geef je nu op voor het nieuwe seizoen van Big Brother

Goed nieuws voor de fans, er komt een derde seizoen!

Het nieuwe seizoen

De hele dag opgesloten zitten in een huis vol onbekende, geen idee wat er zich in de buitenwereld afspeelt en een gigantische hoeveelheid aan camera’s die jou op de voet volgen. Met deze formule krijg je de iconische show; Big Brother. Met alle moderne technieken van nu kun je de deelnemers 24/7 volgen via een aantal livestreams.

In 2023 wordt het dus weer ultiem genieten van alle drama en juice. RTL en het Belgische Play4 kondigde aan dat er een nieuw seizoen van Big Brother zal verschijnen op de buis.

Waar kan je het kijken?

Het vorige seizoen konden we met behulp van 120 camera’s en 50 microfoons letterlijk alles volgen in het Big Brother-huis. Op RTL5 kon je dagelijks zien wat de belangrijke en opvallende dingen van de dag waren en op Videoland was er 24 uur per dag een livestream beschikbaar. En extra leuk was dat je via de livestream kon meebepalen over het leven van de deelnemers.

Over het nieuwe seizoen is nog vrij weinig bekend, maar we hopen op een seizoen met nog meer drama en sensatie!

Lees ook:
Voor de fans! Kamp van Koningsbrugge komt met een seizoen met BN’ers

Aanmelden

Zou jij honderd dagen lang in een huis met onbekende willen zitten, terwijl heel Nederland met jou mee kijkt? Pak je kans! Je kunt je nu nog inschrijven voor het nieuwe seizoen. Ga naar de website van Big Brother en meld je aan. Wie weet ga jij er dan ook wel met zo een enorme geldprijs vandoor!

Beeld: big brother