Films & Series

Bingen maar: dit is nieuw op Videoland in januari

nieuw-op-videoland-januari

We snappen allemaal dat januari niet bepaald het toppunt van opwinding is. De feestdagen liggen achter ons, de goede voornemens zijn weer van stal gehaald, en de zomer lijkt nog mijlenver weg. Maare, wij kiezen er voor om het glas halfvol te zien. Videoland komt namelijk met een dosis heerlijke content om deze saaie maand door te komen. Verwacht pareltjes die je kunt bingen, zodra je dat verplichte sportschoolrondje achter de rug hebt.

De leukste series op Videoland

Echte Meisjes in de Jungle – 1 januari

Stort je in het drama van Echte Meisjes in de Jungle, dat deze januari met een knal op Videoland verschijnt! Deze juicy realityshow sleurt een uitgesproken groep meiden mee op een epische jungle-expeditie. De line-up voor dit junglefestijn is niet mals: Lesley Verspille, Imen Dirie, Famke Louise, Jacomine, Michelle Bibi, Shirley Cramer, Esmee Ipema, Shanta, Deveny en Kelly van der Veen gaan de jungle van Suriname onveilig maken. Plus, oud-deelnemers zoals Michella Kox en Louisa Janssen maken uiteraard hun comeback. Geen make-up tutorials hier, maar wel zware survivalmomenten, teamwork, onverwachte plottwists en drama, drama, drama. Met de jungle als toneel gaan deze powerdames tot het uiterste!

Watch on YouTube

The Real Housewives of Amsterdam Reünie – 11 januari

In januari knalt de langverwachte, epische reünie van The Real Housewives of Amsterdam eindelijk op Videoland! Na een seizoen vol glitter, roddels en high-society drama belooft de reünie een explosieve confrontatie tussen de leading ladies. Zo stelde Djamila in een eerder gesprek met ANP dat er “vuurwerk” op de planning staat. Verwacht onthullingen, scherpe tongen en een tsunami aan juicy confrontaties wanneer deze sterke persoonlijkheden samenklitten. Zet je schrap voor een avond vol glam, gossip, en gegarandeerd geen saaie momenten. Wij zitten al op het puntje van onze stoel – deze reünie wordt legendarisch!

De Verraders België – 2 januari

Get ready voor een onvergetelijke dosis verraad, want een gloednieuw seizoen van De Verraders België verovert deze januari Videoland! Na een vorig seizoen vol onverwachte wendingen en geniale strategieën, belooft dit seizoen nóg intenser te worden. Verwacht drama, verraad en verbazingwekkende allianties terwijl bekende gezichten hun weg naar verraad vinden. Dit keer lijkt niemand te vertrouwen, en de vraag is: Wie overleeft het verraad en wie wordt genadeloos ontmaskerd? De roddels suizen al rond en het lijkt erop dat dit seizoen alle vorige overtreft.

Married at First Sight – 16 januari

Zet je schrap voor een gloednieuw seizoen van Married at First Sight, dat binnenkort je hart zal veroveren op Videoland! Na seizoenen vol drama en emotionele achtbanen lijkt liefde dit keer in de lucht te hangen. Met minder focus op tumult en meer ruimte voor oprechte connecties, belooft dit seizoen een viering van liefde en serieuze verbindingen te worden. Deelnemers gaan de uitdaging aan om op basis van echte emoties en diepgaande compatibiliteit hun perfecte match te vinden. Bereid je voor op hartverwarmende momenten, tedere romantiek en wie weet, misschien wel een paar happily-ever-afters.

Special Forces VIPS – 28 januari

Het blijft een onweerstaanbaar schouwspel om bekende Nederlanders te zien ploeteren op televisie. Hoewel wijzelf waarschijnlijk niet zouden overleven op een Expeditie Robinson-eiland of in de jungle van Echte Meisjes in de Jungle, is er één programma waarvoor we echt rillen van angst: Special Forces VIPS. Alleen de meest onverschrokken deelnemers wagen zich aan dit programma, en wij kijken met bewondering toe terwijl ze de uitdagende beproevingen doorstaan. Gelukkig voor ons is het vierde seizoen van Special Forces VIPS in januari alweer te bekijken! Wie gaan er dit keer de loodzware uitdaging aan?

De beste films op Videoland

Bohemian Rhapsody – 1 januari

Deze epische biopic neemt je mee op een adembenemende reis door het leven van Freddie Mercury en de opkomst van de iconische band Queen. Verwacht geen gewoon verhaal, maar een explosie van muziek, emoties en rauwe energie. Rami Malek schittert als de fenomenale Freddie, en de film laat je meebrullen op tijdloze hits. Een onvergetelijke ervaring die je meeneemt achter de schermen van de muziekgeschiedenis. Dit is er echt zo eentje die je gezien moet hebben!

Kappen! – 1 januari

Zin in een nostalgische reis gebaseerd op het boek van Carry Slee? Kappen! neemt je mee terug naar die tijd van vriendschap, tienerdrama’s en allesomvattende emoties. Verwacht een achtbaan van gevoelens terwijl vriendschappen op de proef worden gesteld en geheimen onthuld worden. Het verhaal van Carry Slee komt tot leven met een mix van humor, ontroering en herkenbare situaties. Voor iedereen die opgroeide met de boeken van Carry Slee, is ‘Kappen!’ een must-watch om dat nostalgische gevoel weer helemaal terug te halen.

Watch on YouTube

Nova Zembla – 1 januari

Betreed het ijskoude avontuur van ‘Nova Zembla’ op Videoland, een film die je meeneemt naar de heroïsche ontdekkingsreis van Willem Barentsz en zijn bemanning. Laat je meevoeren naar de barre wildernis van Nova Zembla, waar moed, doorzettingsvermogen en vriendschap op de proef worden gesteld. Met adembenemende beelden en een verbluffende cast, inclusief de getalenteerde Robert de Hoog, komt de ontbering van deze historische expeditie tot leven. Een episch avontuur dat je doet klappertanden van de spanning en bewondering voor de ontdekkingsgeest. Wie heeft deze film niet op school moeten zien?

Beeld: Kappen!