Films & Series

Nieuw op Videoland: deze films en series moeten op je kijklijst

nieuw-op-videoland

Het binge-seizoen is weer aangebroken. De dagen worden korter en de nachten langer, dat betekent dat het tijd is om te verdwijnen in alles wat Videoland te bieden heeft. Wij vertellen je wat er nieuw verschenen is op de streamingdienst deze week en wat er niet mag ontbreken op je kijklijstje.

Nieuw op Videoland in week 43

Heb je geen idee wat je wil kijken op Videoland? Gelukkig voor jou zetten we iedere week weer nieuwe films en series op een rijtje, waarvan we zeker weten dat er iets voor je bij zit. Dus, pak je popcorn erbij en ontdek welke films en series de streamingdienst deze week aan haar assortiment heeft toegevoegd.

1. 24 Hours to Live

Deze film neemt je mee in een rollercoaster van emoties en adrenaline. Travis, gespeeld door Ethan Hawke, wordt na zijn dood via een experiment weer tot leven gewekt voor 24 uur. Maar dat is niet alles, hij moet ook nog eens samenwerken met de superspionne die verantwoordelijk was voor zijn dood. Talk about awkward! Travis heeft maar één doel voor ogen: wraak nemen op het genadeloze syndicaat dat zijn vrouw en kind heeft vermoord. Met de klok die genadeloos tikt, wordt hij meegesleurd in een race tegen de tijd om de waarheid te achterhalen en gerechtigheid te vinden.

Watch on YouTube

2. Goud

Ben je klaar voor een hartverwarmend en inspirerend verhaal? Dan moet je zeker de film Goud op Videoland checken! Deze film vertelt het verhaal van Timo, een jonge turnbelofte, en zijn gehandicapte vader Ward. Samen hebben ze één grote droom: goud halen op de Olympische Spelen.

Maar zoals altijd in het leven, komt er ook hier een spannende wending. Wanneer Timo fysiotherapeute Irene ontmoet, beginnen er nieuwe gevoelens te borrelen en worden deze in strijd met Timo’s toewijding aan zijn vader en hun Olympische missie.

Goud is niet alleen een film over sportprestaties, maar ook over familiebanden, doorzettingsvermogen en het volgen van je hart. Het laat zien dat soms de weg naar succes niet rechtlijnig is, maar juist vol verrassingen en uitdagingen.

Watch on YouTube

3. Endeavour

De serie Endeavour is nu te zien op Videoland en neemt je mee terug naar de jaren ’60. We volgen de avonturen van de jonge Endeavour Morse, die zijn eerste stappen zet als detective. Met zijn scherpe geest en vastberadenheid meldt Morse zich bij de politie van Oxfordshire, waar hij al snel indruk maakt en wordt overgeplaatst naar de afdeling misdaadbestrijding.

Daar ontmoet hij inspecteur Fred Thursday, die hem als een soort mentor onder zijn hoede neemt. Samen lossen ze de meest ingewikkelde moordzaken op. Maar niet iedereen is blij met Morses succes. Hij krijgt te maken met jaloezie en tegenwerking van sommige superieuren. Endeavour is een boeiende serie vol spanning en mysterie, met een vleugje humor. Het is interessant om te zien hoe Morse zich ontwikkelt tot de briljante detective die we kennen uit de latere serie Inspector Morse.

Watch on YouTube

4. Thuis Voor Jou

Elke week staat Nance voor je klaar vanuit een speciale studio in Baarn. Ze neemt je mee in de wereld van de nieuwste trends en geeft je de leukste cadeau-ideeën. En alsof dat nog niet genoeg is, onthult ze ook nog eens dé trend van het moment.

Maar dat is nog niet alles! Robin Lefeber zorgt ervoor dat jouw favoriete artiesten gewoon bij jou thuis langskomen – of nou ja bijna dan. Hij haalt onder andere Jaap Reesema, Douwe Bob, Waylon, OG3NE en Edsilia Rombley op en gaat met hen in gesprek over hun thuisgevoel. Kun jij je voorstellen hoe gezellig dat moet zijn? En alsof het niet beter kan worden, geven deze artiesten ook nog eens de mooiste optredens tijdens hun kampvuurconcert.

Watch on YouTube

5. Chateau Planckaert

Heb je ook altijd al gedroomd van een eigen kasteel in Frankrijk? Nou, de familie Planckaert heeft die droom werkelijkheid laten worden in hun nieuwe serie “Chateau Planckaert” op Videoland! In deze avontuurlijke show gaan ze aan de slag met een verwaarloosd kasteel om er een prachtige chambre d’hôte van te maken. Maar zoals je kunt verwachten, gaat dat niet zonder slag of stoot.

Beeld: videoland

Must reads 👀