News

Nieuw op Netflix: deze mega romantische films mag je niet missen!

nieuw-op-netflix

Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe bingewatch-materiaal? Goed nieuws, want we hebben weer een verse dosis Netflix-tips voor je klaarstaan. Dus pak de popcorn erbij, want trust us, je wil deze nieuwe releases niet missen! Lees snel verder om te ontdekken welke series en films er nieuw zijn op Netflix deze week.

1. Young Royals Forever

Als jij helemaal weg bent van de serie Young Royals moet je deze documentaire zien! In deze special kun je zien hoe de cast en crew van Young Royals de hartverwarmende reis van Wilhelm en Simon tot leven brachten, van de casting tot de laatste scène. Deze documentaire is een echte traktatie voor fans van Young Royals, omdat het hen in staat stelt om de uitdagingen en successen te ontdekken waarmee het team achter dit ontroerende en complexe liefdesverhaal te maken kreeg. Interviews met de cast en het creatieve team bieden nieuwe inzichten in hun persoonlijke en professionele ervaringen, wat de waardering voor de serie verrijkt. Deze documentaire moet je zien als je natuurlijk een echte fan bent van de serie. Bingen dus!

Watch on YouTube

2. Irish Wish

Iconische actrice Lindsey Lohan heeft weer een nieuwe rol te pakken in een gloednieuwe romantische komedie Irish Wish. Lohan is te zien als Maddie, die gevraagd wordt om bruidsmeisje te zijn op de bruiloft van haar grote liefde en haar beste vriendin in Ierland. Ze zal dus haar eigen gevoelens opzij moeten zetten. Niet lang voor de grote dag, maakt Maddie echter een spontane wens: ook zij wil de ware vinden. Daardoor wordt ze de volgende ochtend opeens wakker als aanstaande bruid. Maar terwijl haar eigen bruiloft nu steeds dichterbij komt, beseft Maddie dat ze eigenlijk sterke gevoelens heeft voor een ander persoon. Irish Wish is geregisseerd door Janeen Damian, die Lindsay al goed kent. Ze werkten al eens samen voor Falling for Christmas, een film die zo’n anderhalf jaar geleden uitkwam op Netflix. Als je van een echte feel good film houdt moet je deze zeker kijken!

Watch on YouTube

3. Happy Single

Oeh la la, Nederland komt weer met een nieuwe romcom en wij zijn helemaal enthousiast! De nieuwe Happy Single gaat over Mollie, een psychologe die bekend staat als hartenbreker en absoluut niet gelooft in het vinden van de ware. Maar wanneer zij op een avond in de kroeg Otis ontmoet, slaat de vonk over. Als Otis ook nog eens haar nieuwe collega blijkt te zijn, kan Mollie haar gevoelens niet meer ontwijken. Ze staat dan ook voor een moeilijk dilemma: gaat ze het romantische avontuur met Otis aan of neemt ze als ‘happy single’ de benen? Deze film is perfect voor een avondje met je besties op de bank! Of als je gewoon een hele zoete romantische film wilt kijken, met een vleugje humor!

Watch on YouTube

4. The High Note

Dé perfecte romcom om bij weg te smelten? Check! Dit is een echte girl power film en zeker het kijken waard! In de film volgen we, Grace Daviseen. Ze is een bekende muziekster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Ze heeft een trouwe assistente, Maggie die alles voor haar regelt. Wanneer Maggie een keuze voorgelegd krijgt, die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan. Dit is een perfecte weg-kijk film voor een avondje op de bank!

Watch on YouTube

Beeld: Happy Single