Films & Series

Nog maar 3 dagen! ‘Avatar: The Last Airbender’ serie komt deze week op Netflix

nieuw op netflix

Ben je nog op zoek naar een leuke film om te kijken voor je filmavondje? Of een goede serie om in één zitting op de bank te finishen? Goed nieuws, deze films en serie staan vanaf deze week op Netflix. En die wil je natuurlijk niet missen!

Nieuw op Netflix week 8

Er is niets fijner dan lekker op de bank te zitten in je kloffie, onder een warme wollen deken, met een lekkere snack en een goede film of serie die je gemakkelijk kunt wegkijken. Dat is pas echt genieten – trust us, we know! Ben je op zoek naar wat extra entertainment? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Netflix heeft een overvloed aan nieuwe films en series om je avonden op te fleuren.

1. Love Simon

Eigenlijk heeft Simon het helemaal voor elkaar: een leuke vriendengroep, zijn knappe girlfriend, maar er is één geheim dat Simon voor de wereld verbergt. Simon is namelijk gay. Gasp! Hij bouwt een online relatie op met ‘Blue’, een anonieme klasgenoot, en dit zet zijn leven volledig op zijn kop. Love, Simon is een Amerikaanse romantische filmkomedie over een homoseksuele tiener, die nog niet uit de kast is gekomen, en het lastig vindt om balans te vinden tussen zijn leven en zijn grote geheim.

Watch on YouTube

2. Footloose

Onze grootste nachtmerrie hier bij Girlscene: wonen in een dorp waar dansen illegaal is. De door muziek en dans bezeten Ren McCormack, die met zijn moeder van Chicago naar Bomon verhuist, neemt het tegen het dorp op. Tijdens zijn strijd wordt hij verliefd op de mooie dochter van de pastoor, Ariël, en overtuigd haar om een dansavond te organiseren. Een echte klassieker!

Watch on YouTube

3. The Pursuit of Happyness

Keep this movie name out of your ******* mouth! The Pursuit of Happyness is een film waar zowel Will als Jaden Smith in spelen, als vader en zoon. De film speelt zich af in San Francisco in 1981. Chris en zijn zoon worden uit huis gezet. Er breken moeilijke tijden aan wanneer Chris een onbetaalde stageplek bij een beursvennootschap accepteert. Leg voor deze film je zakdoekjes maar klaar.

Watch on YouTube

4. Avatar: The Last Airbender

En ten slotte, ja ja, de serie waar we al maanden op aan het wachten zijn, staat vanaf 22 februari op Netflix! De live-action Netflix-serie Avatar: The Last Airbender, is gebaseerd op de tekenserie die we als kind maar al te graag keken. ”Water, Aarde, Vuur en Lucht. Lang geleden leefden de vier naties in vrede samen. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie aanviel”, een intro die de meesten wel kennen. Wij in ieder geval wel! Volgens het verhaal moet een jongen genaamd Aang, die bekendstaat als de Avatar, de vier elementen beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand. Samen met broer en zus Katara en Sokka, en vrienden die ze tijdens de reis in de vier rijken ontmoeten, geloven ze dat Aang de wereld kan redden.

Watch on YouTube

Benieuwd naar wat er op deze maand nog meer nieuw is op Netflix? Lees dan dit artikel voor meer Netflix-tips.

Beeld: Avatar: The Last Airbender