Films & Series

Nieuw op Netflix: deze films en series wil je niet missen deze week

a-brush-with-christmas

Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe bingewatch-materiaal? Goed nieuws, want we hebben weer een verse dosis Netflix-tips voor je klaarstaan. Dus pak de popcorn erbij, want trust us, je wil deze nieuwe releases niet missen! Lees snel verder om te ontdekken welke series en films er nieuw zijn op Netflix deze week.

Nieuw op Netflix in week 49

Als je op zoek bent naar een beetje extra entertainment, hebben we goed nieuws voor je! Netflix heeft een heleboel nieuwe films en series beschikbaar om je avonden op te vrolijken. Of je nu van actie, romantiek of drama houdt, er is voor elk wat wils. Dus pak een deken en wat popcorn en geniet deze week van de vele leuke nieuwe releases op Netflix.

1. Meerdere Fast and Furious films

Racefans opgelet! Fast and Furious is nu te zien op Netflix! Deze Amerikaanse filmreeks neemt je mee in een wereld vol illegale straatraces en spannende criminele avonturen. Vanaf het eerste deel, “The Fast and the Furious”, tot aan de meest recente toevoegingen, zit elke film boordevol actie, snelheid en natuurlijk die iconische auto’s.

Watch on YouTube

2. Catering Christmas

Deze week is er een nieuwe kerstfilm op Netflix gekomen “Catering Christmas”. Het gaat over het avontuur van Molly Frost, een beginnende eigenaar van een cateringbedrijf. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van lekker eten tijdens de kerstdagen? In de serie belandt Molly op het grootste evenement van het jaar in New Hampshire. Ze moet haar culinaire vaardigheden laten zien en indruk maken op veeleisende klanten. Maar natuurlijk gaat er altijd wel iets mis in dit soort situaties – gerechten die omvallen, gasten die allergisch zijn voor alles wat Molly serveert, en zelfs een onverwachte ontmoeting met haar ex-vriendje.

Watch on YouTube

3. The Archies

The Archies speelt zich af in de hippe jaren 60, waar liefde, vriendschap en een vleugje spanning in voor komt. Deze film zit boordevol avontuur! Het leven in het altijd bruisende Riverdale is nooit saai voor Archie Andrews en zijn fantastische vrienden. We focussen voornamelijk op onze charmante hoofdpersoon Archie, die te maken krijgt met een bedreiging in zijn geliefde park. Oh nee! Samen met zijn beste vrienden doet hij er alles aan om een plan te bedenken om het park te redden. Misschien komt dit verhaal of deze namen jou wel beken voor… het is namelijk de spin-off van Riverdale. Helaas moeten we wel nog eventjes wachten, deze nieuwe serie is namelijk 7 december te zien op Netflix.

Watch on YouTube

4. A Brush with Christmas

Charlotte is de absolute baas in de lokale kunstwereld en draait daarnaast ook haar hand niet om voor het runnen van het gezinsrestaurant. Ze besluit om haar schilderij op het kerstkunstfestival weg te gooien, maar dit blijkt een enorme vergissing te zijn. Wyatt, die het weggeworpen kunstwerk spot, is vastbesloten om de mysterieuze artiest te vinden die zijn hart heeft gestolen.

Watch on YouTube

5. The Rookie

Opnieuw beginnen is niet gemakkelijk, zeker niet voor John Nolan die na een ingrijpende gebeurtenis zijn droom nastreeft om lid te worden van de LAPD. Als hun oudste rekruut wordt hij met scepticisme begroet door degenen die hem zien als niets meer dan een wandelende midlifecrisis. Maar hey, laat ze maar praten! John laat zich niet tegenhouden en gaat er vol voor. En ook deze serie staat deze week op Netflix.

Watch on YouTube

Beeld: A Brush with Christmas