Films & Series

Nieuw op Netflix: deze films en series wil je niet missen deze week

nieuw-op-netflix

Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe bingewatch-materiaal? Goed nieuws, want we hebben weer een verse dosis Netflix-tips voor je klaarstaan. Dus pak de popcorn erbij, want trust us, je wil deze nieuwe releases niet missen! Lees snel verder om te ontdekken welke series en films er nieuw zijn op Netflix deze week.

Nieuw op Netflix in week 6

Als je op zoek bent naar een beetje extra entertainment, hebben we goed nieuws voor je! Netflix heeft een heleboel nieuwe films en series beschikbaar om je avonden op te vrolijken. Of je nu van actie, romantiek of drama houdt, er is voor elk wat wils. Dus pak een deken en wat popcorn en geniet deze week van de vele leuke nieuwe releases op Netflix.

1. The Guilt Trip

Als je zin hebt in een geweldige komedie, dan is ‘The Guilt Trip’ een must-watch op Netflix! Barbra Streisand en Seth Rogen vormen het perfecte komische duo in deze hilarische roadtrip film. Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Andy, gespeeld door Rogen, besluit om zijn moeder Joyce, gespeeld door Streisand, mee te nemen op een spontane achtdaagse reis door Amerika. Wat begint als een bliksembezoek aan zijn moeder verandert al snel in een episch avontuur van 5.000 kilometer.

Terwijl ze verder reizen, worden Andy en Joyce steeds closer. Ze beleven de meest absurde en grappige momenten samen, wat resulteert in een wild avontuur vol lachen, huilen en natuurlijk schuldgevoelens. Maar ondanks alle gekkigheid, is er een mooie boodschap van liefde en verzoening tussen moeder en zoon.

Watch on YouTube

2. Prisoner’s Daughter

Hou je zakdoekjes maar klaar, want ‘Prisoner’s Daughter’ op Netflix is een emotionele rollercoaster die je recht in het hart raakt! De film vertelt het verhaal van Max, die na twaalf jaar gevangenschap wordt vrijgelaten nadat hij de diagnose terminale kanker krijgt. Hij is vastbesloten om zich te verzoenen met zijn dochter en kleinzoon, maar zijn gewelddadige verleden blijft hem helaas achtervolgen.

Watch on YouTube

3. Jesus Revolution

Pak je flowerpower-outfit maar uit de kast, want ‘Jesus Revolution’ op Netflix is een nostalgische reis terug naar de jaren ’70! De film vertelt het inspirerende verhaal van Greg, een jongeman die op zoek is naar geluk en avontuur. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij de kleurrijke en charismatische hippie-straatpredikant Lonnie. Samen met dominee Chuck besluiten ze om de deuren van een opgedoekte kerk open te gooien voor een stroom aan dolende jongeren.

Watch on YouTube

4. Call Me By Your Name

Bereid je voor op een zomer vol emoties en ontdekkingen met ‘Call me by your name’ op Netflix! Deze prachtige film neemt je mee naar het prachtige en rustige Italiaanse platteland, waar de gevoelige en gecultiveerde Elio zijn dagen doorbrengt. Als enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman familie kijkt hij uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders.

‘Call me by your name’ omarmt je met zijn adembenemende cinematografie en diepgaande verhaallijn. Het is een ontroerend coming-of-age verhaal dat draait om liefde, verlangen en zelfontdekking. Terwijl Elio zijn dagen doorbrengt met het lezen van boeken en het verkennen van de prachtige omgeving, neemt zijn leven een onverwachte wending wanneer hij de mooie Oliver ontmoet. Wat volgt is een zomer vol betoverende momenten en een diepe band die Elio’s wereld volledig zal veranderen.

Watch on YouTube

Beeld: call me by your name