Films & Series

Deze nieuwe films en series staan aankomende maand op Netflix

nieuw op netflix

Ben je ook weer toe aan iets nieuws? Wij vertellen je welke films en series aankomende maand op Netflix zullen verschijnen. Pak de popcorn er maar bij!

1. A Beautiful Life  –  1 juni

Op 1 juni verschijnt de film A Beautiful Life op Netflix. Het verhaal gaat over Elliot, een jonge visser met een buitengewone stem. Hij krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne. Suzanne koppelt Elliott al snel aan haar vervreemde dochter en muziekproducente Lilly. Op zijn weg om een ster te worden, bedreigen strubbelingen uit het verleden niet alleen zijn grote doorbraak, maar ook de ontluikende liefde met Lilly.

Watch on YouTube

2. Manifest S4 –  2 juni

We hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort kunnen we genieten van het tweede deel van het vierde seizoen van Manifest. Het laatste deel zal gaan om de nasleep van Angelina die een verwoestende vulkanische speelt ontketent. De passagiers worden streng gecontroleerd in een wereld die wordt gevoed door 828er-haat. Ze zijn niet langer vrij om hun eigen callings op te lossen zonder contant toezicht door de gewetenloze 828 Registry. Wij zijn mega benieuwd!

Watch on YouTube

3. Never Have I Ever S4 –  8 juni

Het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever zal vanaf 8 juni eindelijk te zien zijn op Netflix. In het vierde seizoen bereid Devi zich samen met haar beste vriendinnen Fabiola en Eleanor voor om alle laatstejaarsactiviteiten van hun to-do-lijstje af te vinken. Ook zien we dat Devi zich weer verwikkeld in allerlei drama. Zo zien we dat al haar lovers ook weer terugkomen in het laatste seizoen en komt er zelfs een knappe hunk bij. Acteur Michael Cimino zal de rol van Ethan op zich nemen. Wij zijn ieder geval heel benieuwd met wie Devi in het laatste seizoen zal eindigen. Wordt het Paxton, Ben of toch de nieuwe knappe Ethan? We can’t wait! De eerste drie seizoenen zijn te zien op Netflix en vanaf 8 juni kunnen we ook naar het laatste seizoen van Never Have I Ever kijken. So excited!

Watch on YouTube

4. Oei, ik groei!  –  9 juni

In de film ‘Oei, ik groei!’ volgen we drie stellen die allemaal op hun eigen manier het beste proberen te maken van het ouderschap. Allereerst ontmoeten we de succesvolle carrièretijger Anne (Sallie Harmsen), die na haar zwangerschapsverlof erachter komt dat het leven toch wel veel verandert met een baby. Dit maakt haar relatie met man Barry (Soy Kroon) niet bepaald makkelijker. Ze sluit zich daarom aan bij de Mama voor Mama’s club, een sociëteit voor moeders die is opgericht door Kim (Katja Schuurman). Kim is getrouwd met Roos (Sarah Chronis) en samen voeden ze twee kinderen op die ze met behulp van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe) hebben gekregen. Dat gaat alleen niet altijd even soepel. Ook Ilse (Yolanthe Cabau) en haar man Sabri (Ilias Ojja) hebben hun uitdagingen. Ze zitten een beetje in de knoop over hoe ze hun kindje gaan opvoeden terwijl ze beiden uit een andere cultuur komen. De film is vanaf 9 juni te streamen op Netflix.

Watch on YouTube

Lees ook: 
Kijkers zijn mega enthousiast over nieuwe docuserie op Netflix

5. The perfect Find  –  23 juni

Als laatste zal The Perfect Find vanaf 23 juni te zien zijn op Netflix. Netflix deelde laatst al de trailer van de gloednieuwe romcom. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tia Williams en vertelt het verhaal van Jenna Jones die voor een bikkelharde keuze staat: de carrière van haar dromen als moderedactrice of een toekomst met de liefde van haar leven. We moeten nog even geduld hebben, maar we kunnen niet wachten.

Watch on YouTube

Wil je weten wat er nog meer nieuw is op Netflix aankomende maand, bekijk dan de post hieronder.

View post on Instagram
 
Beeld: Manifest

Must reads 👀