Celebs

Even binnenkijken! Dit is het nieuwe huis van Fabiola Volkers

fabiola-volkers-woning

Fabiola Volkers heeft onlangs op haar Instagram laten weten dat ze een eigen huisje heeft gekocht. De blondine staat vooral bekend van haar deelname aan realityprogramma's. En van deze verdienste heeft ze nu haar eerste huis kunnen kopen. En wij wilden natuurlijk even binnenkijken!

Fabiola Volkers

Fabiola Volkers kennen we natuurlijk allemaal van verschillende realityprogramma’s. Ze is vooral bekend van haar deelname aan Temptation Island, Holland Next Top Model, Echte meisjes in de jungle en ze heeft zelfs meegedaan aan First Dates. Helaas was haar date niet de perfecte match en ging ze weer alleen naar huis.

Ook door haar muziek carrière is de blondine enorm bekend geworden. Met haar nummer ‘alles designer’ ging ze in een korte tijd mega viral. Tegenwoordig verdient ze ook als content creator veel geld door spannende kiekjes te delen. Je kan dan natuurlijk ook wel raden dat ze aardig wat inkomsten binnen krijgt. Dat Fabiola Volkers met al dat geld een eigen huis kon kopen, dat had echt niemand verwacht ;-).

Lees ook:
Zien! Fabiola Volkers deelt groots nieuws op Instagram

Foto’s

De 22-jarige content creator heeft inmiddels zoveel geld verdiend, dat ze zelfs een eigen huis heeft kunnen kopen. Op haar Instagram liet Fabiola aan haar volgers weten dat ze ontzettend trots is op zichzelf. ‘Geloof in jezelf en dan kan je echt alles bereiken’, deelde ze op social media. Ze heeft nog weinig informatie vrij gegeven over haar nieuwe woning, maar er zijn toch al mensen die hebben ontdekt hoe het er vanbinnen uitziet. Het is een knus en mooi appartement in het Noorden van het land. Bekijk hier de foto’s van Fabiola Volkers haar nieuwe huis:

Beeld: instagram: @fabiola.volkersofficial

Must reads 👀