News

Nieuw hotspotje: Thijs Boermans komt met heel leuk nieuws

thijs-boermans-restaurant

Yes! We hebben weer een toffe toevoeging aan ons places to be lijstje in Amsterdam. We speuren het internet af en struinen door de stad op zoek naar de meest heerlijke eettentjes en gezelligste plekken. Binnenkort staan wij op de stoep van deze nieuwe hotspot, want niemand minder dan Thijs Boermans opent een gloednieuw restaurant midden in het hart van de stad!

Thijs Boermans

Thijs Boermans staat een jaar vol spannende primeurs te wachten! De Nederlandse acteur stapt niet alleen voor de allereerste keer in het vaderschap, maar waagt zich ook aan een compleet nieuw avontuur in de culinaire wereld. Terwijl we vol verwachting de dagen aftellen tot Thijs en de prachtige Anna Nooshin samen hun kleintje mogen verwelkomen, deelt Thijs nog meer exciting  nieuws via Instagram. Er lijken nachten vol avontuurlijke onrust aan te komen – en dan bedoelen we niet alleen door vieze luiers en flesjes melk.

Restaurant Nonna

“JAAA!!! Nonna is een feit 🇮🇹❤️,” jubelt hij op Instagram. Thijs staat op het punt een restaurant te openen in Amsterdam, en wij kunnen nauwelijks wachten om aan zijn tafel plaats te nemen. “Ik (wij) gaan het allerleukste restaurant van Amsterdam openen. Echt een droom die uitkomt, want ik kan me niets mooiers voorstellen dan een plek waar mijn liefde voor eten, gezelligheid en het verbinden van mensen samenkomen. 😍” Dit Italiaanse restaurant komt te liggen aan de Jan Pieter Heijestraat 110 en is volgens Thijs een ode aan “alle lieve oma’s (en vrouwen) op de wereld, die onvoorwaardelijk klaar staan voor ons en dat vooral uiten in grote hoeveelheden lekker eten.” Hoe lief!

Natuurlijk zijn wij razend nieuwsgierig naar de ontwikkelingen rondom dit restaurant, en Thijs begrijpt dat als geen ander. “De komende maanden neem ik jullie volledig mee in dit avontuur. Van de verbouwing tot het proeven van gerechten voor het menu en uiteindelijk de langverwachte opening gepland voor medio april,” deelt Thijs. “2024 belooft een jaar vol eerste keren te worden, en ik kan niet wachten tot onze kleine aan een eigen tafeltje zit en we samen kunnen proosten. 🍕🍝🍷” Whoop whoop!

View post on Instagram
 

Beeld: instagram @thijsboermans