Celebs

Goed nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Op naar een nieuw avontuur’

nieuw-avontuur-og3ne-zangeres-lisa

Fans van OG3NE weten dat zangeres Lisa Vol in december bekend maakte dat ze na zeven jaar weer single was. Inmiddels heeft de OG3NE-zangeres opnieuw de liefde gevonden en is ze klaar voor “een nieuw avontuur”. Lisa deelde het leuke nieuws via haar Instagram Stories. 

Een nieuw avontuur

Vorig jaar december liep Lisa’s relatie helaas tot een einde. “Het doet nu veel pijn, maar iets in ons zegt dat dit ons uiteindelijk beiden gelukkiger zal maken.” En nu deelt Lisa via Instagram deelt dat dit inderdaad zo mocht blijken. Op de foto’s in haar Instagram Story zien we een stralende Lisa die er gelukkiger uitziet dan ooit. Ze is helemaal klaar voor een nieuw avontuur: ze heeft namelijk een nieuw huisje gevonden!

Happy new home

Lisa staat met een grote glimlach op haar gezicht met een glas champagne in haar nieuwe huisje. Ziet er geweldig uit! Het uitzicht lijkt te verraden dat ze aan de gracht is gaan wonen waar ze dagelijks kan genieten van een prachtig plaatje. Het uitzicht op het water en die groene bomen vormt bijna een schilderij. En natuurlijk viert Lisa dit goede nieuws ook met haar zussen.

Zussen liefde

De OG3NE-zussen hebben een hechte band met z’n drietjes. Zo deelt Shelley een mooie foto van haar en haar zus Lisa samen in haar Stories. “Trotse zus hier!! Op naar een mooi nieuw avontuur lieverd”, schrijft ze. Ook zus Amy deelt haar trots. “Proost lieverd! Op naar een prachtig nieuw avontuur!” Zussen Amy en Shelley hebben als geen ander gezien hoe pijnlijk de break-up was voor hun oudere zus en zijn ontzettend blij voor Lisa. Een nieuwe liefde en ook nog eens een nieuw huisje.

Lees ook:
Leuk nieuws voor Sem van Ex On The Beach: Morgen is de grote dag

Robin de Brie

Zoals we eerder vertelden heeft Lisa een nieuwe liefde gevonden en is de blondine off the market. Inmiddels is de zangeres al een paar maanden dolgelukkig met haar nieuwe vriend Robin de Brie. Op Instagram kunnen we genieten van romantische kiekjes van de twee. “Oooohh my flame”, schreef Lisa in juni bij twee schattige kiekjes. Lisa heeft een huisje weten te bemachtigen en wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft. We wensen Lisa Vol heel veel geluk toe samen met liefje Robin en wensen we haar ook heel veel plezier toe in haar nieuwe huisje!

Must reads 👀