Celebs

Baby on the way! Nienke Plas is in verwachting van een derde kindje!

Instagram

Leuk nieuws voor influencer Nienke Plas en Resley Stjeward. Het stel heeft namelijk bekend gemaakt in verwachting te zijn van hun derde kindje. Dat deden ze door middel van een hilarisch filmpje op Instagram. 

Nienke Plas is zwanger van haar derde kindje

En de oplettende volger had het al kunnen weten: als je op haar YouTube-kanaal kijkt zie je dat ze ”We zijn in verwachting” al uitspelde in de titels van haar vlogs van 3 – 4 weken geleden!

Nienke Plas

Nienke Plas is ooit begonnen als YouTuber omdat ze het leuk vond om video’s te maken, maar inmiddels is deze hobby haar werk geworden! Nienke is namelijk niet meer weg te denken van alle sociale media, en ze is inmiddels één van onze favoriete influencers. Nu heeft ze dus het geweldige nieuws aangekondigd dat ze in verwachting is van baby nummer drie!

Derde kindje

Als je Nienke Plas een klein beetje volgt, weet je al dat ze al twee andere kindjes heeft. Zij en haar man Resley hebben namelijk twee zoontjes, Novi-Jaxx en Frenky-Dean. Novi-Jaxx is nog maar een jaar oud, en Frenky-Dean wordt dit jaar alweer acht. En nu krijgen ze er dus een klein broertje of zusje bij! Op Instagram deelt Nienke een geweldige video van haar in de sportschool. Op het begin lijkt alles nog normaal, totdat ze ineens haar – flink groeiende – babybump showt! En de oplettende volger had het dus al kunnen weten.

Lees ook
Zien! Nienke Plas reageert op geruchten over vreemdgaan Resley

Positieve reacties

De post van Nienke stroomt vol met positieve reacties. Al haar collega-influencers en BN’ers feliciteren haar, waaronder Famke Louise, Kim Feenstra, Iris Enthoven, Bridget Maasland en Soundos. Maar ook haar volgers reageren mega enthousiast op het nieuws. ”Wat leuk!!!!! Gefeliciteerd ❤️”, schrijft iemand. ”Whaaaaaaaatttt zo leuk!!! Gefeliciteerd bestie❤️”, schrijft een ander. En wij zijn natuurlijk ook super excited voor het stel! Gefeliciteerd, Nienke!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @nienkeplas

Must reads 👀