Films & Series

Niek over Thijs in Expeditie Robinson: ‘Doet alsof hij mij in z’n macht heeft’

niek-thijs-expeditie-robinson

Al eerder zagen we al hoe Thijs uithaalde naar Niek toen hij een domme fout had gemaakt in Expeditie Robinson. Maar in de nieuwe aflevering wordt de sfeer op het eiland er niet beter op. Er ontstaat onenigheid en Niek is niet blij met het gedrag van Thijs. “Doet alsof hij mij in z’n macht heeft.”

Spoiler-alert!

Meesterplannetje

In de vorige aflevering hebben we kunnen zien dat Niek zijn bondgenootjes verraadden door het plannetje van Thijs aan Vincent te verklappen. Hier heeft Thijs niet mild op gereageerd tijdens de eilandraad.

Nu zijn we weer een aflevering verder en wil Niek zijn excuses aanbieden voor zijn domme actie. “Ik wil mijn excuses aanbieden. Ik heb iedereen in een heel lastig pakket gezet, vooral Vincent. Ik heb dat in een opwelling gedaan.”

Het wordt de jonge acteur moeilijk gemaakt en hij krijgt dan ook heel wat kritiek te verduren van medekandidaat Thijs. “Je smeedt een plannetje achter iemands rug om en daarna wil je er met een goed gevoel mee wegkomen. Dat doe je voor jezelf”, zegt Thijs geïrriteerd en boos. Ondertussen is Thijs wél tevreden over zijn sluwe ‘meesterplannetje’ dat lijkt te werken! “Ik wil natuurlijk in de finale staan met mensen die ik kan hebben en niet met mensen die ik niet kan verslaan.”

Lees ook:
Thijs Boermans plast over medekandidaat in Expeditie Robinson

‘Doet alsof hij mij in z’n macht heeft’

Niek baalt enorm van de manier hoe Thijs reageert op de situatie en is het niet eens met zijn manier van handelen. “Hij heeft een beetje het gevoel alsof hij mij in z’n macht heeft. Dat vind ik niet zo prettig”, vertelt Niek in de camera.

Hij voelt zich overduidelijk niet meer op zijn plek in het bondgenootschap, maar is hij is niet van plan om dit te vertellen aan Thijs. Hij wil immers ook nog zo lang mogelijk in de Expeditie blijven. “Ik ga het niet tegen hem zeggen, want dan wordt hij alleen maar bozer.” Arme Niek.

Beeld: RTL

Must reads 👀