Celebs

Nicolette Kluijver geeft duidelijkheid over geruchten met Rick Brandsteder

nicolette-kluijver-rick-brandsteder

Volgens geruchten zouden Expeditie Robinson-presentatoren Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder meer dan vrienden zijn. Maar is dat dan ook écht zo? Nicolette geeft ons eindelijk antwoorden en onthult of zij en Rick een relatie hebben. 

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder

Nicolette en Rick zijn zeker geen onbekende van elkaar. De twee zijn al meer dan vijftien jaar bevriend en weten dus inmiddels héél veel over elkaar. De twee mochten dit jaar ook voor het eerst samen Expeditie Robinson presenteren. We kunnen ons voorstellen dat wanneer je zo veel met elkaar bent, dat je op een gegeven moment wel bepaalde gevoelens voor elkaar krijgt.

Het is dus niet zo vreemd dat de twee in love lijken. Er gaan ook al langere tijd geruchten rond dat ze een relatie zouden hebben. Maar is dat ook echt zo?

Relatie

Gisteren gaf Nicolette bij RTL Boulevard in interview vanuit Bonaire om te praten over het nieuwe seizoen van De Perfecte Verbouwing. Maar dat is niet wat de verslaggever van de presentatrice wilde weten. Ze vroegen zich namelijk af hoe het nu precies zit met haar liefdesleven. Heeft Nicolette al een nieuwe liefde?

“Ik word er helemaal rood van, maar nee”, vertelt ze. “En ook geen Rick Brandsteder, want dat zal absoluut je volgende vraag zijn. Wij zijn heel goede vrienden en als wij een relatie hadden gehad, dan had ik dat echt verteld, maar dat is niet zo”. Jammer weer!

Lees ook:
Haalt Olivia Talar flink uit naar Dennis Roos via Instagram?

Hoe gaat het met Rick Brandsteder?

Vorige maand kregen we het nieuws te horen dat Rick opgenomen werd in een afkickkliniek. RTL Boulevard kan het dan ook niet laten om daar iets over te vragen aan Nicolette. “Het gaat goed met Rick”, vertelt ze. “We spreken elkaar veel en het gaat hartstikke goed met hem. We hebben laatst teruggerekend dat we volgens mij al vijftien jaar bevriend zijn en natuurlijk steun ik hem”.

Verder is er nog niet bekend waarom Rick naar een afkickkliniek ging, al heeft Yvonne Coldeweijer wel gespeculeerd dat het om alcohol ging. Ook daar wil Nicolette nog iets over kwijt in het interview. “Dat hele verhaal over die rehab, moeten jullie maar bij hem uitvogelen. Hij wil daar niets over kwijt, dus dan ga ik dat zeker ook niet doen”, aldus de blondine.