Celebs

OMG! Nicolette Kluijver gaat voor een compleet nieuwe look

nicolette-kluijver

Rond deze tijd van het jaar gaan de meeste mensen naar de kapper voor de feestdagen of voor een lekker winters kleurtje, maar presentatrice Nicolette Kluijver niet. Ze woont op Bonaire en was klaar met die lange lokken. Extra kort dan maar: “Oma kapsel of juist niet?”

Nicolette Kluijver

Presentatrice Nicolette Kluijver kennen we natuurlijk van Expeditie Robinson. Iets wat voor haar inmiddels routine werk is, omdat ze het programma al sinds 2014 presenteert. Ze weet als geen ander hoe het programma in elkaar steekt. Met het presenteren van Expeditie is Nicolette wel gewend aan warme temperaturen, zo gewend dat ze het koude Nederland heeft verruild voor een huisje op Bonaire.

View post on Instagram
 

Bonaire

Waarom in Nederland blijven, als je ook op Bonaire kunt wonen, moet Nicolette Kluijver gedacht hebben toen al haar presentatieklussen tijdens corona zo goed als stil kwamen te liggen. Wij geven haar groot gelijk en zijn stiekem een beetje jaloers. “Dat op en neer pendelen is nog wel een dingetje”, legde ze uit aan Beau Monde aangezien ze af en toe wel terug naar Nederland moet. Verder zegt Nicolette de ‘tropical dream‘ te leven. Terwijl Nicolette bivakkeert op het zonnige Caribische gebied maken wij ons klaar voor een koude winter. Het verschil moet er wezen!

Lees ook:
Zien! EOTB-Davey zet gigantische tattoo van zijn vriendin Shani

Nieuw kapsel

De meeste mensen gaan in deze tijd van het jaar dus voor een winterse coupe, in tegenstelling tot Nicolette. Hoewel ze niet super lang haar had, heeft ze er toch flink de schaar in gezet. Zij gaat met die hitte voor een lekker zomerse coupe. Op Instagram deelde de blondine een video van zichzelf waarin duidelijk te zien is dat er een flink stuk van haar lokken af is en ze wat highlights heeft laten zetten. “Oma kapsel of juist niet?”, schrijft ze onder de video.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @nicolettekluijver_

Must reads 👀