Films & Series

Nicole van MAFS deed eerder al mee aan dít programma

nicole-mafs-programma

In Married At First Sight gaan de experts iedere keer weer aan de slag om van twee onbekende singles de perfecte match te maken. Maar niet iedereen is een onbekende voor de kijkers! Voordat Nicole aan haar MAFS-avontuur begon, was ze namelijk al te zien in dít programma.

Nicole en Martijn

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight is in volle gang en het net getrouwde koppel Nicole en Martijn zijn lekker aan het vertoeven op huwelijksreis. Vanaf dag één is het hartstikke gezellig tussen de twee en het lijkt erop dat de match-makers goed werk hebben afgeleverd! Maar nu de love birds al wat langer samen zijn, lijken er toch wat irritatie te ontstaan.

Na wat gekibbel ontstaat er een hevige discussie en lijkt er een einde te komen aan alle romantiek in het prachtige Italië. Voordat het helemaal uit de hand loopt weet Martijn zijn excuses aan te bieden, maar of dit genoeg is om de relatie te redden, is nog maar te zien. We hopen voor het stel dat het nog goedkomt, want MAFS is niet het eerste programma waar Nicole aan mee doet om haar grote liefde te vinden!

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Déze oud MAFS-deelnemer had wel met François willen trouwen

Lang Leve de Liefde

De 47-jarige Nicole is spontaan, gezellig en altijd wel in voor een nieuw avontuur. Toch is het haar nog niet gelukt om the one te vinden. Married At First Sight is voor de blondine dan ook geen een onbekend terrein, al eerder deed zij mee in een datingshow. Ze was namelijk afgelopen jaar te zien in Lang Leve de Liefde, waar een koppel voor 24 uur samen moet doorbrengen.

Hier werd ze gematched met Rob. Het was al heel snel duidelijk dat dit géén match made in heaven was, het avontuurlijke karakter van Nicole was “te werelds” voor Rob. Dus helaas verliet Nicole de villa alleen.

Beeld: rtl