Celebs

Oh no! Nick en Simon zijn nu ook uit elkaar in Madame Tussauds

Nicoline
nick-simon-madame-tussauds

Nick en Simon stoppen na zeventien jaar hun samenwerking en zijn beide klaar voor een solo avontuur. Dit vertelden ze onlangs nog aan tafel bij Eva Jinek. Madame Tussauds haakt op een humoristische manier in op de kwestie en haalt de wassenbeelden ook uit elkaar. Naast een break-up in real life, nu ook in Madame Tussauds. 

De beelden van Nick en Simon in Madame Tussauds zijn uit elkaar gehaald

Eén ding is zeker, Madame Tussauds is wel up-to-date.

De break-up van Nick en Simon

Het duo Nick en Simon heeft na zeventien jaar besloten om solo verder te gaan. De juicekanalen gingen los over dit voorval en de nodige speculaties zijn hierdoor ontstaan. Maar volgens Nick en Simon heeft hun break-up niets te maken met een ruzie. Simon Keizer, de initiatiefnemer van de break-up, legde uit dat hij tijdens de wereldreis met zijn gezin in 2020 de eerste twijfels kreeg, maar voor Nick Schilder was het hoofdstuk van Nick en Simon nog niet klaar.

Solo avonturen

Bij Jinek vertelde Simon dat hij het live optreden tijdens die waren gecanceld door de pandemie niet heeft gemist. Het dwong de zanger om goed na te denken over de toekomst en zijn carrière. “Ik dacht dat ik bij die gedacht in de paniek zou schieten, maar ik voelde juist opluchting.” Simon begon het werk als verplichting te zien en was klaar met de druk die overal bij kwam kijken. Hij wil wel muziek blijven maken, maar heeft geen ambitie om solo gouden platen te krijgen of arena’s uit te verkopen. Nick vindt het jammer dat het duo stopt en voelde dat er nog meer uit te halen viel. Toch geven ze aan geen ruzie te hebben en dat ze samen met het management tot het besluit zijn gekomen. Ook liet Nick liet ons weten dat hij zich de afgelopen twee jaar heeft kunnen voorbereiden op een solo-avontuur. EXCITINGG!

Lees ook:
Wat is er gebeurd tussen Nick en Simon? Ik ben de initiatiefnemer

Madame Tussauds

Het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds heeft besloten dat ook de wassenbeelden niet meer met elkaar kunnen samenwerken. Wat betekent dit? Nou, dat je in het museum geen selfies meer kan maken met het duo. Nu kunnen we ze in het echt niet meer samen zien optreden en zijn ze in het museum ook nog eens uit elkaar gehaald. Zo jammer! Madame Tussauds maakte over de kwestie een toch wel grappige TikTok waarin we zien dat Nick op zijn oude plek mag blijven zitten en Simon verhuist is naar een stoel naast Humberto Tan. Oei!

View post on TikTok

Bron: cosmopolitanBeeld: instagram: @nickensimon