Fashion

Size guide! Vallen New Balance schoenen groot of klein?

New Balance schoenen

De schoenen van New Balance zien we weer veel voorbijkomen. Ook in Nederland dragen steeds meer mensen de sneakers. Het kan soms wel lastig zijn om de maat te bepalen. Wij vertellen je precies hoe de New Balance schoenen qua maat vallen.

New Balance sneakers

New Balance sneakers zien we echt overal voorbijkomen en ook in Nederland worden de schoenen steeds populairder, maar waar komt de naam precies vandaan? De naam van het merk is gekozen doordat de oprichter mensen een betere balans en meer comfort aan hun voeten wilde geven. New Balance kwam ook al snel met verschillende soorten sportschoenen. Tot de dag van vandaag staan New Balance sneakers nog steeds bekend om zijn goede pasvorm en kwaliteit. Ze zitten natuurlijk pas écht lekker als je ook de juiste maat hebt en dat gaat nog wel eens mis. Daarom vertellen wij je precies welke maat je nodig hebt.

De juiste schoenmaat

Kleine disclaimer bij het kopen van New Balance schoenen, is dat de sneakers door de goede pasvorm behoorlijk klein kunnen vallen. De schoenmaat die je normaal gesproken hebt scheelt vaak 1 à 2 maten met de maat die je bij dit populaire merk moet bestellen. Hieronder staan de maattabellen voor New Balance schoenen voor vrouwen en mannen.

 

 

Lees ook:
Dít zijn de schoenentrends voor het voorjaar van 2023

Welke maat moet je nemen?

Je kunt in de schema’s duidelijk zien dat de dames en herenmaten altijd kleiner vallen dan normaal. Dit geldt voor alle modellen. Maar welke schoenmaat van New Balance moet je nu nemen? Het is handig om 1 of 2 maten groter te bestellen dan je normaal gesproken draagt. Als je al vaker schoenen bij New Balance hebt besteld, weet je ondertussen wel welke maat je nodig hebt. Maar als je echt zeker wil weten of je sneakers passen, dan is het verstandig vooraf te gaan passen. Hopelijk hebben de tabelletjes geholpen en heb jij straks dé perfecte sneakers in huis.

Beeld: Pinterest