Films & Series

Het nieuwe seizoen van Never Have I Ever is nu te zien op Netflix

Het wachten is eindelijk voorbij, want je kunt nu op Netflix het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever kijken. We geven je een kleine recap van de afgelopen seizoenen en vertellen je wat je kan verwachte van de nieuwste afleveringen.

Never Have I Ever

Het vierde en laatste seizoen van de serie Never Have I Ever is nu te zien op Netflix. In het vierde seizoen zien we de hoofdrolspelers Devi (Maitreyi Ramakrishnan) Paxton (Darren Barnet) en Ben (Jaren Lewison) ook weer terug. Maar wat kunnen we in het nieuwe seizoen allemaal verwachten? We nemen weer een duik in het ingewikkelde leven van Devi. Ze raakt weer verwikkeld in een hoop drama. Naast een bruiloft, komt er ook een nieuwe hunk aan. Acteur Michael Cimino zal de rol van Ethan op zich nemen. En dan is de grote vraag: met wie zal Devi in het laatste seizoen eindigen. Wordt het Paxton, Ben of toch de nieuwe knappe Ethan?

Watch on YouTube

Lees ook: 
Kijkers hebben veel kritiek op nieuwe HBO Max serie

Recap

Ben je nog niet begonnen met deze serie of heb je even een kleine opfrisser nodig? We will help you out! In de serie volgen we een Indiaas-Amerikaanse tienermeisje, Devi. Haar leven komt al snel op zijn kop te staan doordat haar vader plotseling komt te overlijden. Devi leert hiermee omgaan tijdens haar middelbare school periode. Maar door de enorme druk, houdt ze er een ingewikkeld liefdesleven aan over. Ze datet namelijk niet alleen met de populairste jongen van de school, Paxton, maar zij date ook nog eens met Ben, haar aartsrivaal. Het ging eventjes goed, maar het duurde niet lang tot beide heren hier achter kwamen. Verder volgen we de tieners terwijl ze de middelbare school proberen te overleven, beginnende liefde ontdekken en zichzelf leren kennen. De eerste drie seizoenen zijn te zien op Netflix en vanaf vandaag kun je ook genieten van het laatste seizoen Never Have I Ever. Bingen maar!

Must reads 👀