Films & Series

Zien! Netflix deelt eerste trailer van You seizoen 4

Danique
netflix-you-eerste-trailer

Finally! Netflix heeft de eerste officiële trailer van het nieuwe seizoen van You gedeeld! Acteur Penn Badgley kruipt voor de zoveelste keer weer in de huid van moordenaar Joe Goldberg. Ben jij ook zo benieuwd wie zijn volgende slachtoffer is?

You

In het nieuwe seizoen van de hitserie You start Joe Goldberg zijn nieuwe leven als Professor Jonathan Moore in Londen. Hij is naar Europa gevlucht en neemt een nieuwe identiteit aan. Zoals je wel zou verwachten van deze moordenaar, heeft hij binnen no-time weer een nieuwe slachtoffer gevonden.

Tot zijn verbazing komt Joe in een vreemde situatie terecht en ontdekt hij al snel dat hij niet de enige creep in Londen is. Hij doet er alles aan om er achter te komen wie dit is en wil zijn nieuwe Engelse vriendengroep beschermen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
ZIEN: Volgens een fan-theorie gaan we Ellie terugzien in het vierde seizoen van You op Netflix

Trailer

De fans hebben lang moeten wachten en Netflix weet hier maar al te goed op in te spelen. Zo af en toe plaatsen ze korte beelden online of behind the scenes foto’s om hun kijkers koest te houden tot de releasedatum. Nu is het dan echt smullen geblazen voor de trouwe fans van deze cold-blooded killer en Netflix deelt de eerste officiële trailer van You!

Nog even wachten totdat het vierde seizoen op 9 februari op Netflix te zien is, maar voor nu kunnen we alvast genieten van dit voorproefje. Het lijkt erop dat het weer een seizoen vol spanning en sensatie zal zijn! We love it!

Watch on YouTube

Beeld: netflix