Films & Series

Netflix deelt goed nieuws voor fans van de populaire serie Virgin River

virgin river nieuw seizoen

Fans opgelet! Virgin River komt met een nieuw seizoen. Deze herfst kunnen we al genieten van het vijfde seizoen, maar dit is nog niet alles. Netflix maakte namelijk bekend dat er ook nog een zesde seizoen komt. Hoe leuk is dat?!

Virgin River

Virgin River heeft inmiddels de harten van menig Netflix-kijker veroverd. Het verhaal draait om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. Fans van Virgin River worden dit jaar extra verwend, want Netflix kondigde wéér een nieuw seizoen aan van de populaire serie.

Lees ook: 
Esmee Ipema deelt samen met haar vriend groot nieuws

Nieuw seizoen

Fans waren door het dolle heen toen ze hoorde dat het vijfde seizoen van Virgin River in de herfst op Netflix zal verschijnen. Maar dit was nog niet alles, want Netflix kondigde een zesde seizoen aan van de populaire serie. Achter de schermen is er wel flink wat veranderd, want showrunner Sue Tenny heeft het stokje overgedragen aan Patrick Sean Smith. Dit kan betekenen dat het nieuwe seizoen iets anders kan worden dan fans gewend zijn. Gelukkig heeft Patrick wel beloofd dat hij trouw zal blijven aan datgene waar de fans zo dol op zijn. “Het voelt als een community waar we allemaal bij horen en het is heel erg troostend, het geeft je hoop en dat is iets waar mensen deze dagen geen genoeg van krijgen.” Wij kunnen niet wachten tot we nieuwe afleveringen van deze geweldige serie kunnen zien.

Watch on YouTube

Beeld: Netflix: Virgin River

Must reads 👀