Films & Series

Ein-de-lijk! Netflix deelt trailer van Outer Banks seizoen 3

netflix-outer-banks-trailer

Het is bijna zover! Het derde seizoen van Outer Banks komt op Netflix. De fans hebben er lang op moeten wachten, maar ze worden nu alvast beloond met een voorproefje. Netflix deelt de trailer van het nieuwe seizoen Outer Banks.

Outer Banks

De fans van de populaire Netflix-serie wachten inmiddels al zo’n 1,5 jaar op het nieuwe seizoen. Maar de makers hebben echt niet stilgezeten, hoor! Afgelopen september waren de opnames afgerond en kon de nabewerking beginnen. Aan het begin van 2023 heeft Netflix dan ook eindelijk de releasedatum van het derde seizoen Outer Banks bekendgemaakt, nu de trailer nog!

De nieuwe afleveringen zijn vanaf 23 februari te zien op de streamingdienst en kunnen we finally urenlang onze favoriete serie bingen! Maar wat kunnen we eigenlijk allemaal verwachten?

View post on Instagram
 

Seizoen 3

We snappen best dat je na zo’n lange tijd weer even een korte samenvatting nodig hebt van alles wat er in deze serie is gebeurd. Daarom frissen we je geheugen even op! In de serie volgen we een groep lokale tieners, genaamd de Pogues. Voor hun vakantie gaan ze naar de Outer Banks in North Carolina. Een orkaan maakt abrupt een einde aan alle lol en zet een reeks onwettige gebeurtenissen in beweging.

Lees ook:
Pak de popcorn maar! Dit is er in februari nieuw op Netflix

Zo zagen we dat de vriendengroep was gestrand op een onbewoond eiland, ver van de bewoonde wereld. Het einde van het tweede seizoen leek niet goed af te lopen, aangezien hun vrienden en familie zelfs denken dat ze verongelukt zijn. Zal deze situatie nog goed komen? We kunnen alvast een stukje van het vervolg zien in de nieuwste trailer van Outer Banks die Netflix heeft gedeeld!

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀