Films & Series

Netflix deelt trailer van nieuwe Nederlandse film Happy Ending

happy-ending-netflix

Er verschijnt binnenkort een nieuwe Nederlandse film op Netflix. De streamingdienst deelt nu de officiële trailer en de releasedatum van Happy Ending. En wij zijn enthousiast!

Netflix Happy Ending

Deze Nederlandse speelfilm gaat over Mink en Luna. Ze zijn al een jaar samen en dat moet natuurlijk wel gevierd worden. Maar ze vragen zich eigenlijk af of er wel iets te vieren valt. Want wat Mink niet weet is dat Luna al sinds de eerste keer al haar hoogtepunten faked. En Luna heeft het nu al zolang verzwegen voor haar lieve vriendje, dat ze het eigenlijk ook niet meer durft op te biechten. Oei! Zal ze dit uiteindelijk toch opbiechten aan haar lover Mink?

Lees ook:
Oplettende kijker ontdekt fout in film Oppenheimer

Trailer

Het stel is dus toe aan wat actie tussen de lakens en zoeken en manier om de passie in de slaapkamer een nieuw leven in te blazen. De vriendinnen van Luna moedigen haar dan ook aan om nieuwe dingen te proberen met Mink. Daarom stelt ze voor om iemand erbij te vragen in de slaapkamer en dat lijkt Mink ook wel een goed idee. Het avontuurtje wat ze vervolgens hebben met Eve erbij maakt Luna helemaal wild. Het zorgt ervoor dat haar hele wereld op de kop komt te staan.

We zullen veel bekende namen zien in deze nieuwe film. Zo worden de hoofdrollen vertolkt door Gaite Jansen, Martijn Lakemeier en Joy Delima. Netflix maakt bekend dat Happy Ending vanaf 1 september te zien is bij de streamingdienst. En ook delen ze alvast de trailer voor de film. Wij kunnen niet meer wachten!

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀