Films & Series

Fashion lovers opgelet! Deze 5 Netflix series moet je gezien hebben

series-fashion

Ben jij een echte fashionista? Dan zijn deze vijf Netflix series perfect voor jou! Kruip lekker achter de televisie met een grote schaal popcorn en geniet van deze super leuke fashion series.

Deze vijf series op Netflix zijn perfect voor alle fashion lovers

1. Emily In Paris

De titel verklapt het al: de Amerikaanse Emily verhuist voor een nieuwe baan naar Parijs. Deze serie is gevuld met alles wat jij nodig hebt. Liefde, drama en natuurlijk fashion. Yay! Emily verschijnt in mega unieke outfits en ook de andere personages zien er altijd goed uit. Op zoek naar wat inspiratie voor je garderobe? Dan is deze serie perfect!

2. Girl boss

Deze serie vertelt het verhaal van Sophia die het modemerk Nastygal heeft opgericht. Sophia heeft wat geld issues, en besluit de unieke kleding die zij vindt te verkopen op het internet. Al snel merkt zij dat dit ontzettend lekker loopt en moet dan leren omgaan met het zijn van een girlboss! Helaas heeft deze serie maar één seizoen. Maar toch ontzettend leuk om te kijken!

Lees ook:
Pak de popcorn er maar bij! Déze films en series zijn vanaf september te zien op Netflix

3. Queer Eye

In Queer Eye volgen we een make-over team van vijf gay mannen. Ze worden de “Fab Five” genoemd. Elk van de vijf mannen heeft een eigen specialiteit. Antoni gaat over voeding, Tan over mode, Jonathan over haarverzorging, Bobby over interieur en Karamo over mentale gezondheid. Dit is een make-over programma waar de kandidaten ook echt leren hoe ze dit volhouden, ook nadat het programma verder gaat. Met veel emotionele en veel grappige momenten voel jij je een klein beetje onderdeel van de Fab Five.

4. Next in Fashion

Bij dit programma strijden 18 professionele mode-ontwerpers om een geld prijs van 250 duizend dollar. Dit leuke mode programma wordt ook nog eens gepresenteerd door de leuke Tan France, die onderdeel is van Queer Eye’s Fab Five! Nu is laatst ook nog eens bekend gemaakt dat Gigi Hadid zich voor seizoen twee aansluit als co-host! Al te meer reden dat jij deze Netflix serie als fashion lover gezien moet hebben dus!

5. Inventing Anna

Op het lijstje van series voor fashion liefhebbers hoort ook Inventing Anna thuis. Deze serie gaat over Anna Delvey. Zij is een rijke vrouw die zich voordoet als een erfgename om zo een plekje te bemachtigen bij de New York High Society. Haar outfits zijn amazing. We zien haar in Gucci, Chanel en Dior rondlopen in de serie. Ook is het verhaal van de serie super spannend en echt interessant om te volgen. Kijken!