Films & Series

Bingen maar! Déze populaire Netflix-series krijgen in 2023 een nieuw seizoen

Danique
netflix-series-nieuw-seizoen-2023

Begin je jaar goed en plof op de bank met al je favoriete series! Al deze populaire Netflix-series krijgen in 2023 een nieuw seizoen. Pak de popcorn er vast bij en bingen maar!

Spoiler-alert!

1. You

Ben je een fanatieke Girlscene-lezer? Dan is dit vast geen nieuws voor jou, maar hij kon zeker niet in dit rijtje ontbreken. In de laatste aflevering van de serie was te zien hoe Joe zijn huis afbrandt en een briefje achterlaat waardoor het lijkt dat zijn vrouw Love het heeft gedaan. Daarnaast zet hij zijn eigen dood in scène door zijn eigen tenen af te snijden. Iew! Op de poster van het nieuwe seizoen zien we dat Joe in Londen is beland en verder gaat onder de naam Professor Jonathan Moore. Spannend! Het vierde seizoen van You komt 9 februari op Netflix. Mark your calenders!

Watch on YouTube

2. Vikings Valhalla

De spin-off serie van Vikings krijgt nu dan ook zijn eerste vervolgseizoen. Het tweede seizoen van Vikings Valhalla zal verder gaan waar ze na de laatste aflevering gebleven waren. De vikingen hebben bijna heel Engeland veroverd, maar er zijn nog wel genoeg conflicten tussen het christendom en het geloof van de oude goden. De hitserie was zo een groot succes dat Netflix direct voor 24 nieuwe aflevering heeft getekend! Wow! Er komt dus nog een tweede én een derde seizoen. Maar laten we eerst maar seizoen twee kijken, deze komt al uit op 12 januari!

Watch on YouTube

3. Elite

Het zesde seizoen is nog maar nét uit, maar Netflix heeft al duidelijk gemaakt dat ze nog niet van plan zijn op te stoppen met deze enorme hitserie. Dit maken ze bekend door een filmpje op Instagram waar ze alle castleden voorstellen van het nieuwe seizoen. Het zesde seizoen eindigden met een aantal schoten, de fans vragen zich natuurlijk af wie de daders zijn én of er mensen geraakt zijn! Helaas moeten we nog even wachten op de antwoorden. Het zevende seizoen wordt tussen midden en eind 2023 verwacht op Netflix.

View post on Instagram
 

4. Black Mirror

Waar de fans van Elite seizoen na seizoen krijgen voorgeschoteld, gaat dat bij de kijkers van Black Mirror wat anders. Het laatste seizoen van de populaire serie is alweer drie jaar geleden uitgekomen. Elke aflevering vertelt een nieuw verhaal in een andere realiteit met nieuwe castleden. De nadelen van de moderne technologie en social media is de rode draad die door alle seizoenen heen loopt. Er is helaas nog niet veel bekend over de nieuwe afleveringen, maar we kunnen het zesde seizoen voor het einde van 2023 nog verwachten op Netflix.

Watch on YouTube

5. The Witcher

In 2023 komt het een nieuw seizoen van de Netflix-serie The Witcher. Het derde én laatste seizoen van de Henry Cavill’s serie wordt tussen juli en september 2023 verwacht. De exacte datum is dus nog niet bekend, maar we moeten wel nog eventjes in spanning afwachten. Hoewel er sowieso wel nog een vierde seizoen aan zal komen, wordt Henry hier vervangen voor Liam Hemsworth. Wat we hiervan kunnen verwachten is nog een vraag, laten we eerst maar genieten van seizoen drie. 😉

Watch on YouTube

Lees ook:
Bingen maar! Déze films en series verschijnen in december op Netflix

6. The Crown

Begin november dit jaar kwam het op een-na-laatste seizoen van The Crown op Netflix. De razend populaire serie komt dus langzamerhand tot een einde. We volgden seizoenen lang het leven van Queen Elizabeth II en in het vijfde seizoen lag de focus vooral op de scheiding tussen Charles en Diana. Het zesde (én dus laatste seizoen) zal zich hoogstwaarschijnlijk afspelen in de 21e eeuw en alle bijzonderdere gebeurtenissen die hierbij horen. De releasedatum voor seizoen zes was eerst in november 2023 gepland, maar door het overlijden van The Queen kan het zijn dat Netflix dit heeft uitgesteld naar een paar maandjes later.

View post on Instagram
 

7. Top Boy

Naar verwachtingen zal er van de hitserie Top Boy in 2023 een vijfde seizoen verschijnen. Seizoen vier eindigden met een grote twist en het wordt dan ook verwacht dat de nieuwe afleveringen verder zullen gaan waar ze gebleven waren. Wie er allemaal in het nieuwe seizoen zullen meedoen is nog onduidelijk. Het filmen van seizoen vijf is al in juli 2022 begonnen, dus we hopen dat we snel de eerste beelden kunnen ontvangen! Ondertussen zijn er genoeg enthousiaste fans die speculeren over de verhaal van het nieuwe seizoen.

Watch on YouTube

8. Lupin

Als laatste hebben we de Franse Netflix-serie Lupin. De streamingdienst heeft bekend gemaakt dat we nog een spannend en zenuwslopend seizoen van deze populaire serie kunnen bingen. De eerste beelden van de show zijn al naar buiten gebracht en hier hebben we kunnen zien dat Assane Diop is ondergedoken en hij ver weg is van zijn vrouw en zoon. Heel Frankrijk is naar hem op zoek en stellen zichzelf allemaal één vraag: “Is Assane een held of een crimineel?” We zullen het allemaal meemaken wanneer het derde seizoen in 2023 zal verschijnen. Er is nog geen exacte datum bekend.

Watch on YouTube

 

Beeld: netflix the crown