Films & Series

Goed nieuws! Netflix vervroegt releasedatum van You seizoen 4

netflix-releasedatum-you

De releasedatum van het langverwachte vierde seizoen van de populaire Netflix-serie You is ein-de-lijk hier! De fans hebben er lang op moeten wachten, maar we kunnen ons alvast verheugen op een nieuw seizoen met onze favoriete stalker.

You seizoen 4

Het is natuurlijk geen verrassing dat Netflix komt met een vierde seizoen van ‘You’. De serie is razend populair en wij verwachten dat de nieuwe afleveringen ook binnen no-time weer zijn uitgekeken. In het nieuwe seizoen gaan we zien hoe Joe afreist naar Engeland en aankomt in de hoofdstad Londen. Op de serieposter die Netflix op hun Instagram-account heeft geplaatst staan de woorden: “Wherever you go, there you are.” Oeh, dat beloofd weer veel spanning en sensatie!

Naast de nieuwe omgeving waar Joe zich in bevindt, zien we ook dat hij voor een wat meer uitgesproken look is gegaan! Hij heeft langere krullen en een dikke baard op zijn gezicht. Is het een “yay or nay?” vraagt Netflix aan hun volgers.

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Lees ook:
Bij déze nieuwe Netflix-serie kan je zelf de verhaallijn beïnvloeden

Vervroegde releasedatum

Nu we een beeld hebben gekregen wat we kunnen gaan verwachten in het nieuwe seizoen, zijn we ook wel erg benieuwd wanneer we deze kunnen gaan streamen! Netflix kondigt aan dat de releasedatum voor You is vervroegd! Het eerste deel komt op 9 februari 2023 uit en het tweede deel precies een maand later op 9 maart. Gelukkig hoef je dus niet lang te wachten als je het eerste deel al binnen één dag gebinged hebt 😉

De oorspronkelijke releasedatum zou op 10 februari en 10 maart zijn. Scheelt toch weer een dagje minder wachten! Zijn jullie excited voor het nieuwe seizoen? Wij wel!

View post on Instagram
 
Beeld: netflix

Must reads 👀