Films & Series

Zien! Netflix deelt teaser van Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Danique
queen-charlotte-teaser

De spin-off van Bridgerton komt steeds dichterbij! Netflix heeft gistermiddag gloed nieuwe beelden gedeeld van Queen Charlotte: A Bridgerton Story en hebben ook de releasedatum bekend gemaakt!

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Een tijdje geleden heeft Netflix aangekondigd dat er een prequel komt van de populaire hitserie Bridgerton, genaamd Queen Charlotte: A Bridgerton Story. We volgen hier de machtige Queen Charlotte en zien we het huwelijk van deze jonge koningin en koning George. Het huwelijk is niet alleen een groot, romantisch liefdesverhaal, maar zorgt ook voor heel wat ophef in de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite in de wereld van Bridgerton. Het zal nog wel even duren voordat het nieuwe seizoen van de reeks uitkomt, maar deze spin-off komt steeds dichterbij!

Lees ook:
Zien! Netflix deelt eerste beelden van de Bridgerton spin-off

Teaser Netflix

Netflix heeft dus gistermiddag nieuwe beelden gedeeld van Queen Charlotte: A Bridgerton Story en de datum vrijgegeven wanneer de afleveringen online komen. De teaser staat online en de releasedatum is dus op 4 mei 2023. Nog even geduld, dus! Tijdens het persevent gaf de cast al een tipje van de sluier over wat we kunnen verwachten van de serie. Ze vertelden hoe dit verhaal gekoppeld staat aan de Bridgerton-reeks en over de thema’s die voorbij komen.

Hiernaast werd nóg meer leuk en bijzonder nieuws bekendgemaakt voor de fans van de serie. De streamingdienst organiseert dit voorjaar The Queen’s Ball: A Bridgerton Experience in New York City. Je moet er dus wel wat voor over hebben om hier bij te zijn. De wachtlijst is open en gasten kunnen zich nog steeds inschrijven via deze link. 

Watch on YouTube

Beeld: netflix