Films & Series

Bingen maar! Netflix kondigt 120 (!) nieuwe films en series aan

netflix-nieuwe-films-series

Voor de komende periode moet je al je afspraken maar verschuiven, plof op de bank met een bak popcorn en een warm dekentje, want Netflix heeft afgelopen weekend 120 nieuwe films en series aangekondigd. Bingen maar!

Exciting news

Afgelopen weekend kondigde Netflix tijdens hun jaarlijkse fan-event TUDUM een heleboel nieuwe titels aan. En wij lichten er een aantal voor je uit!

Leuk feitje: de naam van het event komt is gebaseerd op het geluid dat je hoort wanner het Netflix-logo in beeld verschijnt aan het begin van een film of serie. Leuk bedacht, toch?

1. Elite

Voor dit nieuw seizoen zullen we het warm dekentje van ons af moeten slaan. Want in deze stomende hete teaser kondigt Netflix het zesde seizoen van Elite aan. We herkennen een helboel bekende gezichten maar ook vijf nieuwe mensen zullen hun intrede in de de serie maken. Zonder je af van je ouders en ga vanaf 18 november het nieuwe seizoen bingewatchen. It’s getting hot here!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

2. YOU

Hello You, Joe is terug.” Het vierde seizoen van YOU is vanaf 1 februari te zien bij de streamingdienst, en vanaf dan mogen we Joe professor Jonathan Moore noemen. ” Pas maar op Marienne… je weet maar nooit wie zit te loeren in de bosjes”, schrijft Netflix in de caption. Spannend!

De tekst gaat verder onder de YouTube-video

Watch on YouTube

3. Emily in Paris

Voor Emily hoeven we gelukkig geen maanden te wachten, want vanaf 21 december zal het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix te zien zijn. We zullen een heleboel bekende gezichten terug zien. Emily is dus voorlopig nog niet klaar met de stad van de liefde: we verwachten namelijk niet alleen een derde seizoen, maar ook een vierde. Exciting! 

De tekst gaat verder onder de YouTube-video

Watch on YouTube

4. Bridgerton

Ja, en ook de opnames voor het nieuwe seizoen van Bridgerton zijn in volle gang! In het derde seizoen krijgt het personage van Penelope, ook wel Lady Whistledown, de zendtijd die zij verdient. Nadat seizoen één om Daphne en Simon draaide en het tweede seizoen in het teken stond van Anthony, is het nu tijd om Penelope en Colin eindelijk een kans te geven op echte liefde. En de makers hebben inmiddels al onthult dat het een ‘steamy‘ seizoen wordt. YES!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Deze film/series blijven leuk en moet je zeker kijken deze herfst

5. Queen Charlotte

Gelukkig blessen de Bridgerton makers ons ook meteen met een extraatje. Ze willen ons natuurlijk wel in de vibe blijven houden, want Queen Charlotte krijgt haar eigen serie. Ja, een spin-off! De serie beschrijft het huwelijk van de jonge koningin met koning George. En aan deze eerste scène te zien gaat dat heel wat spanning opleveren.

De tekst gaat verder onder de YouTube-video

Watch on YouTube

6. Outer Banks

En natuurlijk konden we Outer Banks echt niet achter laten. Want ook deze cast gaat ons weer blij maken met een gloednieuw seizoen. “Joehoe, Poguelandia roept je”, schrijft Netflix in de caption. We can’t wait!

Watch on YouTube

Beeld: Netflix

Must reads 👀