Celebs

Netflix maakt grote fout in documentaire over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer

netflix-jeffrey-dahmer

Deze week betrapte een TikTokker Netflix op een enorme fout! Zij hebben namelijk acteur Ross Lynch afgebeeld als de échte Jeffrey Dahmer in een docu-serie over de seriemoordenaar.

Jeffrey Dahmer

Deze naam heeft inmiddels geen uitleg meer nodig, ondertussen is de Netflix-serie over Jeffrey Dahmer al door iedereen bekeken en is er zelfs nóg meer over deze moordenaar online gekomen. Op de streamingdienst is sinds kort ook een documentaire-serie te zien, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes én komt de serial killer ook voor in de docu Inside A Criminal Mind. Maar bij die laatste docu serie maakt Netflix een enorme fout!

Ross Lynch

Je zou maar vergist worden voor een van de meest gruwelijke mannen ter wereld. Dit is precies wat acteur Ross Lynch overkwam. Een foto van hem werd door Netflix afgebeeld als seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Tijdens de documentaire wordt er een foto laten zien van Ross in plaats van een jeugdfoto van Dahmer.

Je zou misschien denken, hoe kan de productie zo een grote fout maken?! Wij weten hoe het zit. Een paar jaar geleden was acteur Ross Lynch te zien in de psychologische dramafilm My Friend Dahmer. Deze film gaat over de jonge tienerjaren van moordenaar Jeffrey Dahmer en hierin speelt Ross dus de hoofdrol. Toch is dit geen excuus om zo een grote fout te maken. Of Netflix deze fout gaat herstellen en de docu-serie opnieuw zou uploaden is nog niet bekend.

Lees ook:
Deze dingen kloppen niet aan de Netflix serie over Jeffrey Dahmer

TikTok

Deze bizarre ontdekking is gedaan door TikTokkers @ash_tokyo en @theemmaclaire. Terwijl een criminologie professor vertelt dat Jeffrey Dahmer “de meest beruchte kannibalistische seriemoordenaar” is, komt er een geen foto van deze serial-killer in beeld, maar dus een foto van acteur Ross Lynch verkleed als Dahmer. Woops, foutje!

View post on TikTok

Beeld: Netflix

Must reads 👀