Films & Series

Bingen maar! Stream déze nieuwe Netflix films en series in januari

netflix-januari-films-series

Nu we alle kerstfilms wel gezien hebben op Netflix, zijn we wel weer toe aan iets nieuws! In de eerste maand van het jaar komen er weer genoeg leuke films en interessante series om te kijken! Stream déze films en series op Netflix in de maand januari.

1. Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij

Het Nederlandse muzikale duo Suzan & Freek hebben in samenwerking met streamingdienst Netflix een documentaire gemaakt over hun succes in de muziekwereld! Het koppel dat zowel professioneel als privé samen door het leven gaat geeft hun fans een kijkje achter de schermen. We kunnen de docu-film in januari verwachten, maar de precieze datum is nog niet bekend! Ga naar Netflix en zoek op de titel, dan kan je een melding krijgen wanneer de film te zien is. Handig!

Watch on YouTube

2. Bling Empire: New York

Van deze realityserie zijn al meerdere versies te streamen op Netflix, maar in 2023 komt de streamingdienst met nóg een versie. Deze keer speelt de show zich af in New York City. We volgen het leven een groep extreem rijke Aziastisch-Amerikaanse mensen. Hun leven staat in het teken van luxe, fashion en héél véél drama! Vanaf 20 januari 2023 komen de afleveringen online!

Watch on YouTube

3. Ginny & Georgia (seizoen 2)

Goed nieuws voor de fans van de romantische komedie serie Ginny & Georgia. Zij beginnen het jaar goed en kunnen al op 5 januari het tweede seizoen van de show bekijken! Na het kijken van deze trailer verwachten we dat het tweede seizoen weer heel veel drama, liefde en spanning zal bevatten. Wij kunnen niet wachten!

Watch on YouTube

4. Divergent

In 2014 verscheen deze sci-fi actie film voor het eerst op het witte doek. De film werd zó populair dat er al snel meerdere volgden. De films hebben al eens eerder op Netflix gestaan, maar zijn er later weer vanaf gehaald. Door vele geluiden van de fans, besluit Netflix om ‘Divergent’ weer voor het grote publiek beschikbaar te stellen. Wil jij je favoriete film weer eens bekijken of heb je hem zelfs nog nooit gezien? Zet de popcorn dan maar alvast klaar, want in januari kunnen we hem weer verwachten!

Watch on YouTube

Lees ook:
Bingen maar! Déze populaire Netflix-series krijgen in 2023 een nieuw seizoen

5. The Lying Life of Adults

La Vita Bugiarda Degli Adulti, of te wel, The Lying Life of Adults, is een Italiaanse dramaserie die vanaf 4 januari 2023 te zien is op Netflix. Zoals we van Netflix-originals gewent zijn, zal deze serie binnen no-time razend populair worden. De serie speelt zich af in de jaren ’90 en we volgen de jonge Giovanna die haar zorgeloze kindertijd achterlaat en langzaam het pad volgt naar volwassenheid. Het is een ontroerende serie en de trailer beloofd ons al veel goeds!

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀