Films & Series

Netflix deelt trailer van nieuwe kerstfilm ‘Best. Christmas. Ever!’

best-christmas-ever-netflix

Het is pas midden oktober, maar de voorbereidingen voor kerst zijn al in volle gang. Zo hebben veel streamingdiensten al een aantal nieuwe kerstfilms aan hun aanbod toegevoegd. En er komen er nog veel meer aan, want Netflix heeft nu de trailer gedeeld van de nieuwe kerstfilm 'Best. Christmas. Ever!'.

Nieuwe kerstfilm op Netflix

Goed nieuws voor de liefhebbers van kerstfilms, want Netflix heeft een nieuwe film aangekondigd en die wil je zeker niet missen tijdens de kerstdagen. Deze film zorgt ervoor dat je zelfs weken voor kerst al in die gezellige sfeer komt. Niet alleen weten we wanneer we deze film samen met onze loved ones kunnen gaan kijken, maar ook heeft Netflix nu al de eerste beelden gedeeld.

Best. Christmas. Ever!

En de eerste beelden van deze nieuwe kerstfilm beloven al heel veel goeds. Best. Christmas. Ever! is een echte kerstklassieker die je deze kerst wil kijken met je hele familie. Het verhaal van Best. Christmas. Ever! gaat over twee oude studievriendinnen, Jackie en Charlotte. Hun vriendschap hangt aan een zijde draadje.

Ieder jaar stuurt Jackie haar vriendin Charlotte en brief om te vertellen hoe goed het met haar gaat. Hierdoor merkt Charlotte dat ze zich steeds rotter gaat voelen. En dan gebeurt er iets geks, want door het lot verschijnen Charlotte en haar familie bij Jackie op de stoep. Dat is voor Charlotte de kans om te onderzoeken hoe het leven van Jackie zo perfect kan zijn en of dit wel echt het geval is. Zal dit goed aflopen?

Netflix heeft onlangs de trailer van deze nieuwe kerstfilm gedeeld en wij kunnen niet wachten tot we deze kunnen kijken met een warme kop chocomel onder een dekentje op de bank.

Watch on YouTube

In de eerste beelden die door Netflix zijn gedeeld zien we veel bekende gezichten. Zo zien we dat Heather Graham, die we kennen van Love, Guaranteed, een van de hoofdrollen te pakken heeft in deze nieuwe kerstfilm. En ook actrice en zangeres Brandy Norwood speelt een rol in Best. Christmas. Ever!. Verder zullen we ook nog Matt Cedeño, die we kennen van Ruthless en American Pie-acteur Jason Biggs terugzien in deze nieuwe kerstfilm op Netflix.

Vanaf wanneer te zien op Netflix?

Maar wanneer kunnen we gaan genieten van deze nieuwe kerstfilm? Netflix heeft bekendgemaakt dat we 16 november vrij moeten houden in onze agenda om deze film te gaan kijken. Wij kunnen niet meer wachten. Laat het aftellen maar beginnen! Merry Christmas.

Beeld: Netflix