Films & Series

Pak de popcorn maar! Déze nieuwe Nederlandse romcom wil je echt zien

nederlandse-romcom-foodies

Wij op de redactie van Girlscene zijn me-ga van van Nederlandse romcoms! Daarom waren we ook erg blij toen we hoorde dat er een gloednieuwe romcom op Videoland staat. En déze nieuwe film Foodies wil je echt zien! 

Nieuwe Nederlandse romcom

We kunnen geen genoeg krijgen van films als Soof, Verliefd op Ibiza en Marokkaanse Bruiloft. Herken jij jezelf daar ook in? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er is namelijk een nieuwe romcom op Videoland bijgekomen. Het is dé perfecte film om tijdens de winterperiode te kijken terwijl je onderuit gezakt op de bank hangt. Uiteraard met een deken over je heen en een warme chocolademelk in je handen. Videoland trakteert ons namelijk op de Nederlandse film Foodies. Een film die afgelopen zomer nog in de bios draaide, en nu al te streamen is via Videoland.

Foodies

In deze nieuwe Nederlandse romcom volgen we de 32-jarige foodblogger Sam. Zij wil al van kleins af aan haar eigen kookboek schrijven. Als ze per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van een gepassioneerde chef, werkt ze zichzelf aardig in de problemen. Sam is namelijk verliefd op die gepassioneerde chef. Zowel haar carrière als de kans op liefde komt door deze actie op het spel te staan. Een heerlijk zoetsappige film met de perfecte combinatie van romantiek en comedy. We love it!

Lees ook:
Om déze reden wil je de nieuwe kerstfilm ‘Your Christmas or Mine?’ zien!

Cast

Als we je nog niet overtuigd hebben, lukt dit waarschijnlijk wel als je de cast ziet. De regisseurs hebben voor de film namelijk een sterrencast bij elkaar gezet. We zien Sanne Vogel, Sinan Reoglu, Holly Mae Brood, Erik van Muiswinkel, Niek Roozen, Sanne Langelaar, Loek Peters, Ilse Warringa en Roué Verveer allemaal in de film voorbij komen. Een lange lijst aan bekende namen dus! Het beste van alles is dat deze film nu al te zien is en gewoon op Videoland staat. We hoeven niet onnodig lang te wachten maar kunnen dit weekend al een filmavondje inplannen. Heerlijk!

View post on Instagram
 

Beeld: videoland

Must reads 👀