Love

Déze namen kregen het meeste likes op datingapps in 2022

namen-datingapps-2022

Ben jij een fanatieke swiper op verschillende datingapps? Dan is de kans erg groot dat jij een van deze namen wel eens bent tegengekomen! Déze namen kregen namelijk de meeste likes op de datingapps in 2022. 

Datingapp

Uit het verslag van de populaire datingapp Happn is gebleken dat er in het jaar van 2022 wel meer dan 300 miljoen likes zijn uitgedeeld! Wow! We swipeten er dus heel wat op los het afgelopen jaar, maar wat voor keuzes maakten wij op de app? Volgens Happn is het in deze tijd van het jaar erg druk, want mensen zoeken voor de koude feestdagen graag gezelligheid op. Specifiek op de zondagavonden zijn de meeste mensen online op de app. Dus dit is de beste tijd om even een kijkje te nemen of er iemand leuks tussen zit!

Lees ook:
Tinder cringes! Dit zijn de meest verschrikkelijke profielfoto’s

Meeste likes

Uit het einde-jaars-verslag van de datingapp Happn is heel veel leuks gekomen, zo ook welke namen het meest in de smaak vielen bij de gebruikers de datingapps in 2022. Bij de dames stonden Lisa, Kim, Laura en Anna bovenaan de lijst. Zit jou naam daar tussen? Lucky you, dan maak je veel kans bij de boys and ladies! Maar dit is niet het enige nieuws waar de app mee naar buiten kwam. Ze hebben ook gekeken naar wie elkaar het meeste liked. Staat jouw naam hieronder in het rijtje? Dan weet je vanaf nu op welke namen je af moet gaan 😉

  1. Sanne en Tim
  2. Kim en Tim
  3. Sanne en Nick
  4. Lisa en Tim
  5. Sanne en Kevin

Is jouw naam Sanne, sla dan snel een Tim aan de haak! Jullie zijn een overduidelijk dé match van 2022.

Beeld: pinterest