Food

Dit zijn volgens TikTok de 4 lekkerste najaars ontbijtjes

najaars-ontbijtjes

Je dag beginnen met een goed ontbijt, is mega belangrijk. En volgens TikTok zijn dit de vier lekkerste najaars ontbijtjes. Eetsmakelijk!

1. Appeltaart baked oats

Appeltaart als ontbijt, klinkt als een perfect begin van je week. Doe wat havermout, melk en kaneel in een hittebestendig bakje en meng dit door elkaar. Hierna voeg je nog wat stukjes appel toe en dit mengsel zet je in de oven. Yummy!

De tekst gaat verder onder de TikTok

View post on TikTok

2. Gebakken banaan met havermout

Ben jij de standaard havermout ook zo zat? Dan is deze variatie echt iets voor jou! Maak je havermout klaar zoals je dat normaal doet en voeg hier wat kaneel en vanillesiroop aan toe. Snij een banaan in stukjes en bak dit aan in de pan. Meng alles bij elkaar en doe er als laatste nog wat melk bij. Genieten maar!

De tekst gaat verder onder de TikTok

View post on TikTok

Lees ook:
5 heerlijke koffierecepten voor tijdens deze koude herfstdagen

3. Yoghurt bowl met appel

Welk recept ook absoluut niet mag ontbreken in het rijtje van de lekkere najaars ontbijtjes is de yoghurt bowl met appel. Doe appel in een pan met wat honing en kaneel om het wat lekkere smaak te geven. Als dit goed is gebakken, voeg je deze toe aan een schaaltje yoghurt. Gebruik eventueel nog wat toppings zoals pindakaas en chiazaadjes. Smullen maar!

De tekst gaat verder onder de TikTok

View post on TikTok

4. Pumpkin spice havermout

Wat schreeuwt er nu meer najaar dan pumpkin spice? In dit jaargetijde zijn we massaal gek op alles wat maar de smaak pumpkin spice heeft. Maak wat havermout klaar met wat melk, pompoenmengsel, eiwitpoeder en honing. Voeg daarna nog wat yoghurt, kaneel en noten toe en klaar is je verrukkelijke ontbijt.

View post on TikTok

Beeld: Pinterest