Beauty

Trend-alert: dit zijn de nageltrends voor de herfst van 2023

nageltrends-herfst

Hoewel we er nu echt nog even niet aan moeten denken, komt de zomer binnenkort helaas ten einde. Ben jij al wel helemaal ready for fall? Dit zijn de grootste nageltrends van de herfst!

Maple syrup nails

De naam zegt het al een beetje: maple syrup nails zijn geïnspireerd door ahornsiroop. Als je voor deze manicure gaat, moet je dus een warmbruin, bijna goudachtig tintje nemen. Zorg er ook voor dat je nagels een klein beetje lijken door te schijnen, net als echte siroop. Door de kleur passen deze nagels perfect bij de herfst en daarom zal het één van de grootste nageltrends worden.

View post on Instagram
 

Wijnrood

Hou jij ook wel van een goed glas rode wijn? Dan zijn wijnrode nagels dé trend voor jou. Deze donkere, klassieke kleur past perfect bij de herfst – en de prachtige outfits die erbij komen kijken. Je kan je nagels zo lang of kort maken als je zelf wilt; bij wijnrood staat het allebei mooi!

Donkergroen

Om nog even bij de donkere tinten te blijven; ook donkergroene nagels gaan we dit jaar overal zien. Donkergroen straalt een bepaalde klasse uit en door de kleur past het perfect bij het seizoen. Ook hiervoor geldt dat iedere lengte en vorm hier mooi bij staat. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt!

Nude nails

Het is en blijft een klassieke kleur: nude nagels. Voor dit najaar specifiek is een nude-kleurtje dat matcht bij de kleur van je eigen nagels helemaal hot. Deze manicure is perfect voor iedereen die houdt van een simplistische look en verzorgde nagels. Het is ook voor de herfst weer één van de grootste nageltrends en wij zijn obsessed!

Lees ook:
Girls trip! Dit zijn de mooiste steden voor een stedentrip in de herfst

French manicure met een kleurtje

Nog zo’n klassieker die eigenlijk in iedere tijd van het jaar onmisbaar is: de French manicure, maar dan met een kleurtje. Sinds dit design een aantal jaar onwijs populair is geworden, is deze manicure niet meer weg te denken. Ook voor de herfst zal het dus weer één van de grootste nageltrends worden!

Beeld: Instagram: @ghost_iink_