Beauty

Trend-alert! Dít zijn de nagellaktrends voor de lente van 2023

nagellaktrends-lente-2023

We kunnen eindeloos door kletsen over de fashion trends van het aankomende jaar, maar laten we ons eens verdiepen in de nagellak kleurtjes die iedereen wil dragen in 2023!

1. Kersenrood

We beginnen met een kleur die eigenlijk nooit uit de mode gaat. De kleur van de liefde, felrood, is ook in de lente van 2023 een van de grootste nagellaktrends. Of je nu voor een wat donkerdere tint gaat of voor een uitgesproken kleur. Met rode nageltjes ben je helemaal hip dit voorjaar!

 2. Better in black

Nu we het toch over uitgesproken kleuren hebben, is zwart de volgende op het lijstje. Het afgelopen jaar maakte we kennis met de y2k-trend en deze is in 2023 ook nog wel blijven hangen. Zwart is de perfecte kleur om een extra touch aan je outfit te geven én is ook nog eens met alles te combineren! Classy en stoer!

3. Matcha groen

Groen is al voor een poosje een échte trendkleur, dus ook voor op je nagels! Maar deze keer hebben we het niet over pastel of felgroen, maar een kleurtje dat je niet zo vaak ziet. Het beste is dit lakje te omschrijven als ‘matcha groen’. Het heeft een wat gelige ondertoon en is ietsjes lichter dan khaki. Als jij met een vrolijk kleurtje de lente in wil gaan, is dit zeker eens van de nagellaktrends die jij in 2023 wil proberen!

4. Kobaltblauw

Hoe leuk is het om je favoriete trendy sweater te matchen met je nagels? De winkels hangen vol met deze kobaltblauwe kleur en iedereen is er helemaal weg van, én wij ook. De opvallende kleur kan je eigenlijk heel het jaar door wel dragen, maar hoe leuk is het om het (nog) grauwe weertje buiten wat kleur te geven.

5. Purple rain

Schrik niet wanneer je de kleur ‘paars’ voorbij hoort komen, want déze wil je zeker wel toevoegen aan je collectie! Pruimenpaars is ideaal als je niet zo houdt van opvallen, maar toch een statement wil maken. Het is net even wat anders, jonger en moderner dan bordeauxrood. We love it!

Lees ook:
Trend-alert! Dit zijn de haarkleurtrends voor het voorjaar van 2023

6. Nude roze

We sluiten deze reeks van nagellaktrends voor de lente 2023 af met een – altijd goede – basic! Nude roze, en alle andere nude kleuren, zijn natuurlijk áltijd populair, maar toch lijkt het erop dat het dit jaar nog meer gedragen wordt! Houd het simpel en verfijnd. Kies voor een lakje dat het meest lijkt op je huidskleur of kies voor eentje met een licht roze ondertoon. So cute!

Beeld: pinterest

Must reads 👀