Beauty

Trend-alert! Dit zijn dé nagellaktrends van 2023

nagellaktrends-2023

Het nieuwe jaar begint alweer bijna en dabetekent dat we weer kennis mogen maken met allerlei nieuwe trends. En een van de belangrijkste fashion pieces in ons dagelijks leven, zijn onze nagels. Dit zijn de nieuwste nagellaktrends van 2023!

1. Chrome nagels

Je hebt de chrome nagels vast al eens op TikTok voorbij zien komen. Chrome nagels creëer je door een zilveren poeder over je nagellak heen te wrijven. Dit kan natuurlijk ook gewoon met een kleur naar keuze, denk aan goud, roze of rood bijvoorbeeld. Dit is in ieder geval één van onze favoriete nagellaktrends van 2023!

View post on TikTok

2. Milky white

De milky white trend is perfect voor de winter! De naam verklapt eigenlijk al wat het is; namelijk een melkachtig kleurtje. Dit is natuurlijk een heel subtiele kleur, waardoor het ontzettend makkelijk te stylen is. Maak het af met bijvoorbeeld glitter of wat nagel gems en je bent helemaal good to go.

3. Extravagant

Dat wij wel van een beetje extravagante nagels houden, zal vast niet als een verrassing komen. En wij zijn dan ook al te blij om te horen dat over de top nagels dé nagellaktrend van 2023 is! Denk hierbij aan glitters, kleurtjes, gems. Wij zijn helemaal obsessed!

Lees ook
Trendy mutsen en hoofdaccessoires om de winter door te komen

4. Aardetinten

Last, but definitely not least: nagels met aardetinten. Hou jij meer van de natuurlijke, casual nagels? Dan is deze trend helemaal voor jou! Nagels die in aardetonen gelakt zijn, zijn namelijk helemaal in. Ook wij vinden het onwijs mooi en het is perfect voor deze winter.

Beeld: Pinterest