Beauty

Dé nagellak trend die jij deze feestdagen wil proberen

nagellak-feestdagen

De voorbereidingen voor de feestdagen zijn weer van start gegaan, echter hebben we het dan niet alleen over het kopen van party kleding en schoenen. Een echte party look voor de feestdagen is niet compleet zonder feestelijke nagellak. Wij vertellen je daarom over dé nagellak trend die jij deze feestdagen wil proberen. 

Nageltrends

De nageltrends wisselen elkaar steeds af. Glitters blijven altijd een goede optie, maar daar zijn we soms ook weer snel op uitgekeken. Nee, dit jaar gaan we dus niet voor glitter nagels, maar voor een lakje die echt opvalt! Het is echter wel een oude bekende, aangezien deze nagellak trend al populair was in 2020. Maar dit jaar is ‘ie er weer: de velvet nagels.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Trendy! Deze haarstijlen wil je proberen voor naar school of werk

Zelf velvet nagels maken

Om deze velvet nagels zelf te creëren heb je gelnagellak nodig met heel veel fijne glitters. (Eigenlijk wel glitternagels dus, maar dan anders.) Op deze manier zal het lijken alsof de glitters op je nagels van fluweel zijn. Wanneer je je nagels in het licht houdt zal dit effect nog beter te zien zijn.

Mocht je de velvet nagels iets te opvallend vinden, kan je er ook voor kiezen om twee nagels met de glitters te lakken. Of ga voor velvet nail art, zoals een french manicure met een velvet touch. We snappen dat normale nagellak stukken goedkoper is, maar daarmee zal je niet het velvet effect krijgen. Ga dus echt opzoek naar een fijn geglitterde gelnagellak om de volgende nagels te kunnen creëren:

Beeld: pinterest