Beauty

Déze 7 nagellak kleuren zijn enorm populair in 2023

nagellak-kleuren

De zonnige dagen zijn weer in het zicht! De zomer en lente komen eraan, dus is het hoog tijd om te kijken naar de nieuwe nagellak kleuren voor de lente en zomer van 2023. Maar welke kleuren zijn dit?

1. Pretty coral

Een van de nagellak kleuren gaan we veel terugzien in de lente en zomer van 2023 is Pretty coral. Dit is een lichte tint en door de kleine bloemetjes maak je je nagels extra cute.

View post on Instagram
 

2. Playful Pink

Roze is een kleur die we déze zomer ook veel zullen terugzien. En wij vinden dit zeker niet erg! Van babyroze tot hot pink. Vraag je nagelstyliste, maar alvast om de perfecte roze tinten te vinden voor jouw nieuwe voorjaarsnagels.

View post on Instagram
 

3. Sea foam blue

Ben je dol op de kleur blauw? Dan zijn deze nagels misschien wel iets voor jou deze zomer. Alle tinten blauw zorgen voor die zomerse look, maar sea foam blue en ocean blue zijn echte trends!

View post on Instagram
 

 

4. Lavendel

De kleur Lavendel hebben we wel is vaker voorbij zien komen, maar ook deze lente en zomer is de kleur weer helemaal back. Het blijft een super mooie kleur die je ook leuk kan combineren met andere felle kleuren.

View post on Instagram
 

 

5. Sandy

Ben je niet echt dol op hele felle kleuren dan is sandy misschien wel een nagellak kleur die jij deze zomer gaat rocken. Het is stiekem ook wel een van onze favorieten.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Trend-alert! Chunky shoes is dé schoenentrend van 2023

6. Greenish

Limoengroen, maar ook citrus doen het heel goed deze lente en zomer. Je zou de twee kleuren ook leuk met elkaar kunnen combineren voor de ultieme zomerse look in combinatie met nailart.

View post on Instagram
 

7. Milky Manicure

Ook de milky nails kunnen niet ontbreken voor deze lente en zomer. We zagen de trend al voorbijkomen bij Hailey Bieber, maar ook wij krijgen er maar geen genoeg van. Het geeft je nagels een mooie glans en ziet er chique uit voor een zomers feestje.

View post on Instagram
 
Beeld: Pinterest